Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Hema Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

douchetimer - Douche Timer - Shower Timer - Douche


 • douchetimer - Douche Timer - Shower Timer - Douche
  douchetimer - Douche Timer - Shower Timer - Douche Gemiddeld stroomt 80% van het warme water uit de douchekop, dit is natuurlijk veel te veel… Nu is hier Ja Jo met de douchetimer, om dit percentage flink te verminderen, goed voor het milieu, en ook zeker voor de portemonnee!
  De douchetimer
  Lang douchen is 9 van de 10 keer de oorzaak van een extreem hoge waterrekening. Met de douchetimer is dit verleden tijd. Je stelt de tijd in en wanneer dit is verstreken gaat de douchetimer af waardoor je minder lang doucht.

  Wat is er zo duurzaam aan de douchetimer?
  Jaarlijks verbruiken Nederlandse gezinnen overmatig veel water. 80% van het warme water stroomt uit de douchekop. Om dit getal te reduceren is hier de douchetimer. De douchetimer zorgt er namelijk voor dat er minder lang gedoucht wordt. Superhandig als je pubers in huis hebt die veel te lang douchen!

  Waarom de douchetimer bij Ja Jo kopen? Ja Jo is een van de voordeligste aanbieders van de douchetimers, ook krijg je bij de douchetimer van Ja Jo een gratis e-book, wat andere aanbieders niet erbij doen. In dit ebook leer je nog veel meer over de voordelen van de douchetimer, en hoe je op andere manieren geld (en het milieu) kan besparen. Zie het als een investering!

  Voordelen van de douchetimer van Ja Jo: Je bespaart geld! De douchetimer is spatwaterdicht De douchetimer geeft de resterende douchetijd aan Het druppel-design van de douchetimer past goed bij jouw badkamer! Makkelijk minuten en seconden in te stellen De douchetimer reduceert je douchetijd, dus is superduurzaam! Gratis e-book! Met stapelkorting! Hoe werkt het?
  Met de stevige zuignap, die op de achterkant van de douchetimer zit, plak je de douchetimer op de muur (vlakke ondergrond als tegels of glas). De tijd van de douchetimer is super simpel in te stellen, gebruik het START knopje om gemakkelijk de tijd van je douchetimer in te stellen. Als deze tijd voorbij is gaat de buzzer af en dan spring je onder de douche vandaan. Let op: deze douchetimer is 5 minuten instelbaar. Zie ons aanbod voor douchetimers die aanpasbaar zijn (tijdelijk uitverkocht). Let op! De douchetimer is spatwaterdicht maar spoel de douchetimer nooit af met de douchekop omdat dan water onder de druk van de douchestraal naar binnen kan dringen; dit kan de interne elektronica van de douchetimer beschadigen. Tevredenheidsgarantie:
  Ja Jo staat 100% achter haar producten, daarom hanteren wij een tevredenheidsgarantie. Bent u niet blij met het product? Binnen 30 dagen kunt u het product gratis retourneren en omdat wij het beste wensen voor onze klant, rekenen we geen verzendkosten. Bestel nu de douchetimer!

  6,95 6,95


  Titel: douchetimer - Douche Timer - Shower Timer - Douche
  Prijs: € 6,95
  Productcode: 9300000069428928


   

Gemiddeld stroomt 80% van het warme water uit de douchekop, dit is natuurlijk veel te veel… Nu is hier Ja Jo met de douchetimer, om dit percentage flink te verminderen, goed voor het milieu, en ook zeker voor de portemonnee!
De douchetimer
Lan....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top