Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Taylor Swoden Aircooler Snow 33TUN - Luchtkoeler m • Taylor Swoden Aircooler Snow 33TUN - Luchtkoeler met koelelement /ventilator met afstandsbediening - Wit

  Taylor Swoden Aircooler Snow 33TUN - Luchtkoeler m Deze nieuwe compacte Taylor Swoden Snow Luchtkoeler is ideaal voor mensen die niet veel ruimte hebben, maar toch op zoek zijn naar een verkoelende oplossing tijdens de warme dagen. Een groot voordeel is dat dit apparaat ook meteen te gebruiken is als luchtbevochtiger!

  Touch paneel
  De bevochtigingsfunctie kan apart in- of uitgeschakeld worden. Daarnaast kan de timer ingesteld worden van 1 tot 7 uur en wordt het automatisch uitgeschakeld. Deze luchtkoeler is bovendien voorzien van een afstandsbediening waarmee je binnen een bereik van 5 meter de luchtkoeler kunt bedienen. Met de swing-functie wordt de wind van links naar rechts geblazen en beschikt het over een wide-angle luchttoevoer.

  Drie snelheden
  De Taylor Swoden Snow aircooler met koelelementen beschikt over 3 wind snelheden, 3 wind types (natuurlijk, normaal en slaapfunctie). Hiermee heb je tijdens de warmere dagen, voor elk moment van de dag een geschikte stand.

  Verkoelen met water
  Uitgerust met een gevisualiseerde grote watertank van 5L en 2 ice-packs, kan er water of ice-packs toegevoegd worden om het koeleffect te versterken. Na het toevoegen van water wordt niet alleen de ruimte gekoeld, maar is het ook te gebruiken als luchtbevochtiger.

  Optimale absorptie
  Het stofscherm vergroot het verdamingsoppervlak van het water en verhoogt de mate van bevochtiging. Het wat dichtere filter absorbeert effectief stof en pluisjes in de lucht. De stofkap is afneembaar en gemakkelijk schoon te maken.

  Veilig en energiebesparend
  De buitenkant is voornamelijk gemaakt van ABS-materiaal en het binnenste ventilatorblad van milieuvriendelijke PP-materiaal. Het heeft een goede afrastering waardoor het veilig is te gebruiken. Bovendien heeft deze luchtkoeler een laag stroomverbruik, is het zuinig en duurzaam.

  Kenmerken:
  Snoerlengte: 1.8m Vermogen: 55W Timer: 1 tot 7 uur Geschikt voor ruimte tot 10 m2 3 snelheden Water reservoir capaciteit: 5L

  Let op: Doordat een luchtkoeler water gebruikt om te koelen en geen koelvloeistof (zoals een airco) is de luchtkoeler officieel geen airco maar een speciaal soort ventilator. Door het gebruik van water voor koeling gaat de temperatuur maar enkele graden naar beneden. Hierdoor is een luchtkoeler een goede oplossing als een ventilator net niet genoeg is en een airco te sterk is.

  129,99 129,99


  Titel: Taylor Swoden Aircooler Snow 33TUN - Luchtkoeler m
  Prijs: € 129,99
  Productcode: 9300000016700792


   

Deze nieuwe compacte Taylor Swoden Snow Luchtkoeler is ideaal voor mensen die niet veel ruimte hebben, maar toch op zoek zijn naar een verkoelende oplossing tijdens de warme dagen. Een groot voordeel is dat dit apparaat ook meteen te gebruiken is als....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top