Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Flevolamb Flevolamb
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Nutrea – 100 Stuks – Moedermelk Bewaarzakjes met S • Nutrea – 100 Stuks – Moedermelk Bewaarzakjes met Schenktuit – 220 ml – Inclusief Pen – Borstvoeding Bewaarzakje

  Nutrea – 100 Stuks – Moedermelk Bewaarzakjes met S Onze nieuwe en verbeterde bewaarzakjes zijn de perfecte oplossing voor het bewaren van moedermelk, in de koelkast of in de vriezer. Ze kunnen zowel rechtop als liggend worden ingedeeld en nemen vooral weinig ruimte in beslag. Ze zijn ook ideaal voor het vervoeren en verwarmen van uw kostbare moedermelk.

  De handige schenktuit voorkomt morsen tijdens het schenken. De dubbelwandige zakjes beschikken over een volledig lekvrije gripsluiting, zodat je de melk lange tijd veilig kunt bewaren. Tevens zijn de zakjes vooraf gesteriliseerd en BPA-vrij, waardoor ze zeer hygiënisch zijn. De zakjes laten geen lucht en vocht door. De vitamines en voedingsstoffen worden dus optimaal bewaard en de moedermelk behoudt haar goede eigenschappen. De zakjes worden vervaardigd van beproefd BPA-vrij materiaal dat geschikt is voor voeding. Je kindje wordt dus niet blootgesteld aan schadelijke stoffen. Bewaar de melk op een correcte manier en vermeld de datum op het etiket.

  Alle voordelen op een rijtje
  ✔ Handige schenktuit
  ✔ Perfecte maataanduiding
  ✔ Grote inhoud
  ✔ Inclusief temperatuur sensor
  ✔ Inclusief permanente marker pen
  ✔ Etiket voor datum en volume
  ✔ Lekvrij
  ✔ Sterk en dubbelwandig materiaal
  ✔ Dubbele zipsluiting
  ✔ BPA-vrij

  In de verpakking
  100 x moedermelk bewaarzakjes á 220 ml
  1 x permanente marker pen

  100% Tevredenheidsgarantie
  Ons team staat dagelijks voor je klaar. Is er iets mis met je product? Neem dan eenvoudig via bol.com contact met ons op en we helpen je altijd zo snel mogelijk verder.

  Disclaimer
  Door de flexibiliteit van de zakjes kan de aangegeven hoeveelheid van de maatstreep afwijken van de daadwerkelijke hoeveelheid. Voor een exacte hoeveelheid adviseren wij daarom de melk af te wegen.

  Bestel vandaag en ontvang de zakjes binnen enkele dagen in huis!

  18,95 18,95


  Titel: Nutrea – 100 Stuks – Moedermelk Bewaarzakjes met S
  Prijs: € 18,95
  Productcode: 9300000083018204


   

Onze nieuwe en verbeterde bewaarzakjes zijn de perfecte oplossing voor het bewaren van moedermelk, in de koelkast of in de vriezer. Ze kunnen zowel rechtop als liggend worden ingedeeld en nemen vooral weinig ruimte in beslag. Ze zijn ook ideaal voor ....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top