Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Flevolamb Flevolamb
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

HGX fruitvliegjesval navulling - 2 x 20ml - effec • HGX fruitvliegjesval navulling - 2 x 20ml - effectieve bestrijdingsmiddel

  HGX fruitvliegjesval navulling - 2 x 20ml - effec HGX fruitvliegjesval navulling voor het bestrijden van fruitvliegjes - Zeer effectieve bestrijdingsmiddel HGX fruitvliegjesval navulling is het ideale product om de vervelende fruitvliegjes tegen te gaan. Het product bevat een bepaalde vloeistof waardoor fruitvliegjes worden aangetrokken. Zodra ze in de vanger zitten kunnen ze zich niet meer voortplanten. Gebruik HGX fruitvliegjesval navulling Het bovenste gedeelte van de val wordt losgedraaid. Daarna wordt de trechter verwijdert en wordt er circa 5 ml vloeistof in de val geschonken.

  Plaats vervolgens het trechtertje terug met de tuit naar beneden. Open het bovenste gedeelte van de vanger door het dekseltje met blad iets omhoog te trekken. Draai vervolgens het bovenste gedeelte weer vast aan het onderste gedeelte van de val.

  Plaats de fruitvliegjesval op de plek waar veel fruitvliegjes rondvliegen. Ververs de val-vloeistof minimaal 1 keer per twee weken. HG Doet wat het belooft! HG biedt een ruime keuze schoonmaakmiddelen die bestaat uit specifieke en kwalitatief hoogwaardige probleemoplossers voor reiniging, onderhoud en herstel.

  12,18 12,18


  Titel: HGX fruitvliegjesval navulling - 2 x 20ml - effec
  Prijs: € 12,18
  Productcode: 9200000109365144


   

HGX fruitvliegjesval navulling voor het bestrijden van fruitvliegjes - Zeer effectieve bestrijdingsmiddel HGX fruitvliegjesval navulling is het ideale product om de vervelende fruitvliegjes tegen te gaan. Het product bevat een bepaalde vloeistof....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top