Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

For-ce M03 MP3 speler met bluetooth - 32GB intern


 • For-ce M03 MP3 speler met bluetooth - 32GB intern
  For-ce M03 MP3 speler met bluetooth - 32GB intern Wil jij 10 uur lang draadloos muziek kunnen luisteren zonder gedoe? Dan is deze MP3-speler perfect voor jou.

  Top 4 voordelen van deze MP3 speler: 32GB intern geheugen Ruimte voor 10.000 nummers Bluetooth 4.1 ingebouwd 10 uur accuduur Genoeg opslag en een lange accuduur
  Op het interne geheugen van deze mp3 speler is ruimte voor +/- 10.000 nummers. Ruim voldoende voor elke denkbare situatie. De accu de M03 mp3 speler gaat ongeveer 10 uur mee. Dit is mogelijk door de accu accucapaciteit en de efficiënte processor.

  Flexibiliteit
  Bepaal zelf hoe jij je muziek wil weergeven en afspelen. Door de muziek in mapjes op de mp3 speler te zetten kun jij van te voren op de computer al afspeellijsten maken. Deze afspeellijsten kun je vervolgens op volgorde afspelen of op de shuffle modus afspelen.

  Bluetooth en koptelefoon ingang
  door de bluetooth 4.1 chip in de mp3-speler kun je op zowel de nieuwste als oudere apparaten je muziek afspelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een soundbar, koptelefoon of een bluetooth speaker. Daarnaast beschikt deze mp3 speler in tegenstelling tot veel smartphones nog wel over een 3,5mm audiojack waardoor er ook een bedrade koptelefoon gebruikt kan worden. Robuustheid
  Deze mp3 speler is voorzien van een robuuste metalen behuizing. Hierdoor voelt het apparaat stevig aan en kan het ook tegen een stootje. Wat zeker handig is wanneer je de mp3 speler gebruikt tijdens het sporten.
  Twijfel je nog of dit product iets voor je is? Probeer het dan gerust. Omdat wij veel vertrouwen hebben in dit product is er een 30 dagen kosteloze retourmogelijkheid.


  35,99 35,99


  Titel: For-ce M03 MP3 speler met bluetooth - 32GB intern
  Prijs: € 35,99
  Productcode: 9300000121477777


   

Wil jij 10 uur lang draadloos muziek kunnen luisteren zonder gedoe? Dan is deze MP3-speler perfect voor jou.

Top 4 voordelen van deze MP3 speler: 32GB intern geheugen Ruimte voor 10.000 nummers Bluetooth 4.1 ingebouwd 10 uur accuduur Genoeg op....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top