Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Biddinghuizen
BOL.com Alle producten ->
Hema Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

TROTEC keramische elektrische kachel TFC 19 E - 2 • TROTEC keramische elektrische kachel TFC 19 E - 2 warmtestanden - tot 24m² - oscillatie draaistand - traploos instelbare thermostaat

  TROTEC keramische elektrische kachel TFC 19 E - 2 TROTEC Elektrische kachel TFC 19 E

  Elegant kolomdesign - voor weldadige warmte op koude dagen

  De herfst komt en de temperatuur neemt langzaam af. 's Nachts ligt u lekker warm in bed, maar bij het ontbijt voelt u duidelijk dat de hoofdverwarming nog uit is. Het is koud!

  Dan is het goed als u voor zulke dagen een keramische kachel uit de TFC-serie in huis hebt, die met zijn moderne keramische PTC-verwarmingselement vliegensvlug een gelijkmatige en aangenaam aanvoelende warmte verspreidt.

  De optisch aantrekkelijke TFC 19 E in slankgebouwde torenvorm is met zijn matzwarte behuizing niet meteen herkenbaar als verwarming en past harmonieus in nagenoeg ieder interieur.

  Snel en geluidloos verwarmt de elegante TFC 19 E woon- en kantoorruimtes, serres en tuinhuisjes. Twee instelbare warmtestanden (1.200 watt / 2.000 watt) leveren zelfs bij grotere ruimtes voldoende vermogen en blazen met de geïntegreerde ventilator een directe en aangenaam ervaren warmte in de ruimte. Daarbij helpt de in beide warmtestanden inschakelbare 70°-oscillate. Dit draaimechanisme verspreidt de warme lucht nog sneller en effectiever in de ruimte.

  Thermostaatgeregelde in- en uitschakeling

  Met één draai de gewenste temperatuur zonder schommelingen

  De thermostaat regelt de gewenste ruimtetemperatuur volledig automatisch, zodra deze met behulp van de traploos draaibare schakelaar ingesteld is. Als de gewenste temperatuur bereikt is, schakelt de elektrische kachel vanzelf uit en het controlelampje gaat uit. Tot dat de gewenste temperatuur onderschreden wordt, om daarna weer door te gaan met het verwarmen van de ruimte. Deze kortstondige onderbreking gaat ongemerkt en de ruimte blijft ook gedurende de uitschakeling op temperatuur.

  Een schone zaak: geen onaangename geurtjes

  100 % emissievrije, weldadige warmte voor een gezonde ademhaling

  Allergieën hebben zich ontwikkeld tot een volksziekte van de moderne maatschappij. Steeds meer mensen lijden aan de gevolgen van verontreinigde lucht, zowel binnenshuis als buitenshuis. Daarom is het belangrijk om zorg te dragen voor de best mogelijke bescherming tegen extra blootstelling aan verontreiniging, ook bij het gebruik van elektrische verwarmingen. Keramische PTC-verwarmingselementen hebben ten opzichte van elektrische verwarmingen met gloeidraden een beslissend voordeel: De keramische elementen worden nooit zo heet dat dat huisstof, dierenharen of insecte erop verbranden. Er onstaat geen onaangename verbrandingsgeur, de omgevingslucht blijft merkbaar schoon en daardoor kunnen mensen met een allergie opgelucht ademhalen!

  Veiligheid voorop!

  Voor een goed en veilig gevoel

  De stabiele standvoet van de kolomverwarming TFC 19 E garandeert in elke woonsituatie een veilige stand. Mocht de kachel toch een keer omvallen, dan schakelt de geïntegreerde omvalbeveiligingsschakelaar het apparaat meteen uit. Het veiligheidspakket wordt afgerond met een intelligente oververhittingsbescherming. Geen doorgebrande gloeidraden die bij gebruikelijke elektrische kachels bij voortdurend gebruik er niet zelden toe leiden dat het apparaat onherstelbare schade oploopt. Bij dreigende oververhitting deactiveert der TFC 19 E het keramische verwarmingselement. Veiligheid gaat voor!

  Mobiele warmte voor elke ruimte

  Direct gebruiksklaar en overal inzetbaar

  De TFC 19 E is direct gebruiksklaar. Gewoon uitpakken, de stekker in het stopcontact steken, klaar. Meteen wordt het aangenaam warm in de ruimte. En als u de weldadige warmte niet meer wil missen, dan neemt u de keramische kachel toch gewoon mee. De in het lichte en compacte apparaat geïntegreerde transportgreep vereenvoudigt het transport naar een andere plek.

  * Woonruimtes
  * Kantoorruimtes
  * Werkplaatsen
  * Marktkraampjes
  * Serres
  * Campers
  * Gastenkamers
  * Tuinhuisjes
  * Hobbyruimtes
  * Garages
  * enz.


  Voordelen in de praktijk:

  * Snelle en aangename warmte
  * Stille en compacte elektrische kachel
  * Keramisch PTC-verwarmingselement
  * 2 warmtestanden (1.200 W / 2.000 W)
  * Geschikt voor ruimtes tot 24 m² / 60 m³
  * Inschakelbare 70°-oscillatie voor een snellere verspreiding van de lucht
  * Traploos instelbare thermostaat
  * Oververhittingsbeveiliging
  * In de bodem geïntegreerde omvalbeveiligingsschakelaar
  * Geschikt voor mensen met een allergie
  * "In bedrijf" controle lampje
  * Eenvoudig te transporteren en gemakkelijk te bedienen
  * Stabiele stand
  * Energie-efficiënt

  LET OP: het apparaat is alleen bedoeld voor gebruik in goed geïsoleerde ruimten of voor incidenteel gebruik

  68,00 68


  Titel: TROTEC keramische elektrische kachel TFC 19 E - 2
  Prijs: € 68,00
  Productcode: 9200000105182063


   

TROTEC Elektrische kachel TFC 19 E

Elegant kolomdesign - voor weldadige warmte op koude dagen

De herfst komt en de temperatuur neemt langzaam af. 's Nachts ligt u lekker warm in bed, maar bij het ontbijt voelt u duidelijk dat de hoofdverwarming....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top