Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Tel. 0321-333169 Peter Evers
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

SteelSeries Arctis 9 Draadloze Gaming Headset - Zw • SteelSeries Arctis 9 Draadloze Gaming Headset - Zwart - PC

  SteelSeries Arctis 9 Draadloze Gaming Headset - Zw Dit is de SteelSeries Arctis 9 Draadloze Gaming Headset voor de PC in het zwart.

  Van de producenten van de meest bekroonde headsetlijn in de gamegeschiedenis: de Arctis 9 combineert Losless Low Latency 2,4 GHz wireless met gelijktijdige Bluetooth-audio voor echte wireless prestaties, overal. Lossless 2.4 GHz wireless is speciaal ontworpen voor gamen zonder haperingen, en Bluetooth voegt extra compatibiliteit toe. Met de ruisonderdrukkende ClearCast bidirectionele micro, het verbluffend gedetailleerde en bekroonde Arctis-geluid en een toonaangevende batterijduur van meer dan 20 uur is de Arctis 9 de eerste gaming headset voor ononderbroken gaming voor PC.

  Let op: de SteelSeries Arctis 9 gaming headset is geschikt voor de platformen: PC, Nintendo Switch, Mac, Android en iOS. Surround sound is beschikbaar op de PC. Met surround sound hoor je het geluid van alle kanten. Voor de overige platformen heb je stereo geluid. Met stereo sound hoor je het geluid alleen vanaf links en rechts.

  Lossless 2.4 GHz Wireless
  Met ultra-low latency 2.4 GHz lossless wireless voor high hifi, zodat je geniet van een lag-vrije gaming op zowel PC als PS4 & PS5.

  Gelijktijdige Bluetooth
  Luister tegelijkertijd naar je muziek en game-audio! Verbind de Arctis 9 met mobiele apparaten via Bluetooth voor gesprekken, muziek en VoIP-chat terwijl je naar je games luistert met lossless 2,4 GHz kwaliteit.

  Gemaakt om elk detail te laten horen
  Signature Arctis soundscape benadrukt zowel subtiele als kritieke in-game geluiden, zodat je elk detail hoort en audiovoordeel geniet.

  Discord-certified micro
  De ClearCast-microfoon heeft een bidirectioneel ontwerp, dat ook wordt toegepast op vliegdekschepen voor superieure geluidsonderdrukking en helderheid.

  Batterijduur van meer dan 20 uur
  Een geoptimaliseerde batterij zorgt voor meer dan 20 uur non-stop wireless gebruik, zodat je ononderbroken kunt spelen met een enkele lading.

  ChatMix-bediening op je oor
  Regel de balans tussen game- en chatgeluiden direct op je headset zonder het spel te pauzeren.

  Superieur Comfort
  De oorkussens in AirWeave-stof en de zachte hoofdband houden je hoofd fris.

  DTS Headphone:X v2.0
  DTS Headphone:X v2.0 biedt ongelofelijk precieze omgevingsgeluidwaarnemingen op PC.

  Hoofdband van duurzaam staal
  Premium lichtgewicht stalen hoofdband.

  SteelSeries Moments
  SteelSeries Moments is een geheel nieuwe gratis softwareservice die het delen van gamevideoclips mogelijk maakt. Het is gemakkelijker en sneller dan ooit tevoren. Vóór de lancering van Moments hadden gamers maar heel weinig opties om in-game beelden gemakkelijk vast te leggen en te delen. Moments verandert dat allemaal door speciaal gebouwd te zijn met een visie om gamers te helpen hun glorieuze momenten snel en gemakkelijk te delen op hun platform naar keuze.
  Download Moments hier: https://steelseries.com/gg/moments/download/

  159,00 159


  Titel: SteelSeries Arctis 9 Draadloze Gaming Headset - Zw
  Prijs: € 159,00
  Productcode: 9300000010050794


   

Dit is de SteelSeries Arctis 9 Draadloze Gaming Headset voor de PC in het zwart.

Van de producenten van de meest bekroonde headsetlijn in de gamegeschiedenis: de Arctis 9 combineert Losless Low Latency 2,4 GHz wireless met gelijktijdige Bluetooth-....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top