Flevolamb Flevolamb
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Exin Stekkerdoos - 6-voudig - Met Schakelaar - Met


 • Exin Stekkerdoos - 6-voudig - Met Schakelaar - Met
  Exin Stekkerdoos - 6-voudig - Met Schakelaar - Met Deze 6 voudige stekkerdoos is een aansluitpunt waarop maximaal 6 electronische apparaten kunnen worden aangesloten op een elektrische energiebron.
  Hoe gebruik ik het artikel: Om gebruk te kunnen maken van de stekkerdoos dient deze aangesloten te worden op een contactdoos (in de volksmond ook wel stopcontact genoemd). Dit is een aansluitpunt op het lichtnet voor afname van elektrische energie met behulp van een stekker.
  Hierna stopt u de stekker van de te schakelen lamp of het elektrische apparaat in het stopcontact van de stekkerdoos. De verlichting of apparaten zijn nu voorzien van stroom.
  Met randaarde De randaarde in het stopcontact zorgt ervoor wanneer er een defect aan een apparaat ontstaat, dit apparaat zelf niet onder spanning/stroom komt te staan. De spanning/stroom wordt weggeleid naar het aardpunt in huis en vira die weg de grond in.
  Contactdozen worden in twee uitvoeringen onderscheiden: de wandcontactdoos voor vaste montage meestal aan of in de muur, en de tafelcontactdoos (stekkerdoos) of koppelcontactstop (contrastekker) die aan een verplaatsbare leiding zijn gemonteerd en meestal het uiteinde van een verlengsnoer zijn. Soms kan het verlengsnoer worden opgerold, men spreekt dan van een haspel.
  Specificaties: 6 Voudig Met Randaarde Aan/uit Schakelaar Afmeting kabel: 1.5 meter

  9,99 9,99


  Titel: Exin Stekkerdoos - 6-voudig - Met Schakelaar - Met
  Prijs: € 9,99
  Productcode: 9200000011361608


   

Deze 6 voudige stekkerdoos is een aansluitpunt waarop maximaal 6 electronische apparaten kunnen worden aangesloten op een elektrische energiebron.
Hoe gebruik ik het artikel: Om gebruk te kunnen maken van de stekkerdoos dient deze aangesloten te wo....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top