Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Waterzuiveringstabletten 3.5 mg - 100 stuks! - 0,5 • Waterzuiveringstabletten 3.5 mg - 100 stuks! - 0,5-1 Liter Veilig en schoon drinkwater in 30 minuten!

  Waterzuiveringstabletten 3.5 mg - 100 stuks! - 0,5 Waterzuiveringstabletten - 100 stuks! - Veilig en schoon drinkwater in 30 minuten!

  De meeste mensen houden van de kick van een avontuur - de pure sensatie van het inpakken van een tas en op weg gaan naar een rustieke plaats in een onbekende omgeving.

  Het enige dat uw plan volledig kan verpesten is als u ziek wordt als gevolg van besmet water. Voorkomen is beter dan genezen! Voor degenen die genieten van wandelen en kamperen, is er weinig dat vergelijkbaar is met het plotseling uitkijken over een prachtig uitzicht op het water. Of het nu een kristalheldere rivier of beek, een uitgestrekt meer, of een bruisende waterval, het is vaak de favoriete plek om een pauze te nemen en te genieten van het landschap. Fervente backpackers, hikers en liefhebbers van lange kampeertochten zijn echter vaak afhankelijk van deze natuurlijke watermassa's voor hun drinkwatervoorziening onderweg. En ook al ziet het water er ongerept uit, er zitten meestal duizenden microben in elke druppel.

  Veel van deze microben zijn onschadelijk, maar er zijn er ook die ernstige gezondheidsproblemen kunnen veroorzaken; E.coli, fecale Coliforme, Giardiasis, en Cryptosporidiose om er maar een paar te noemen. Het binnenkrijgen van deze minuscule beestjes kan leiden tot misselijkheid, spijsverteringsproblemen en ernstige virale infecties, dus het is belangrijk om de beschikbare waterbronnen te kennen en al het water nauwkeurig te desinfecteren voordat het wordt geconsumeerd.

  Verontreinigd drinkwater is een van de belangrijkste bronnen van gezondheidsproblemen voor reizigers, en kan van alles veroorzaken, van milde gastro-intestinale onrust tot ernstige bacteriële ziekten. Waterzuiveringstabletten - 100 stuks!Veilig, eenvoudig, gemakkelijk te gebruiken.Voorkomt reizigersdiarree, E.Coli, fecale colibacteriën en streptokokken, Giardiasis, Salmonella, Cholera, tyfus en andere ziekten en aandoeningen die door water worden overgebracht.Geen onaangename smaak of kleur.Bevat geen jodium.Handhaaft de bescherming tegen residuele chloor.Zuiver water.
  Houdbaar tot juli 2025 De beste manier om uzelf te beschermen is door Ef Chlor 3.5 mg waterzuiveringstabletten te gebruiken.

  Deze producten hebben de juiste certificaten om verkocht te worden.

  (FDA, GMP, & ISO 9001:2015 - FDA Food and Drug Administration, GMP Good manufacturing practice, GLP Good Laboratory Practice, ISO International Organization for Standardization)

  12,50 12,5


  Titel: Waterzuiveringstabletten 3.5 mg - 100 stuks! - 0,5
  Prijs: € 12,50
  Productcode: 9300000122279993


   

Waterzuiveringstabletten - 100 stuks! - Veilig en schoon drinkwater in 30 minuten!

De meeste mensen houden van de kick van een avontuur - de pure sensatie van het inpakken van een tas en op weg gaan naar een rustieke plaats in een onbekende omgev....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Bol Algemeen
winkelonderdelen
twitter facebook rss top