Teakhouten meubelen PolderTEAK
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

INVROHEAT INFRAROOD VERWARMINGSPANEEL Wit - Infrar


 • INVROHEAT INFRAROOD VERWARMINGSPANEEL Wit - Infrar
  INVROHEAT INFRAROOD VERWARMINGSPANEEL Wit - Infrar Invroheat verwarmingspaneel verwarmt met 650Watt een kamer van 13 m2. Invroheat panelen zijn gebaseerd op schone, infrarood nanotechnologie en zijn erg energie zuinig. Infrarood warmte is onzichtbaar licht met een grote hoeveelheid energie. Wanneer het 'licht' een object raakt, warmt het object op. De warmte is onmiddellijk beschikbaar en voorverwarmen is dus niet nodig. Het paneel wordt binnen 1 minuut warm en bereikt binnen 2 minuten de maximale temperatuur (circa 100 graden Celsius). Elke Invroheat verwarmingspaneel is voorzien van een aansluitsnoer met stekker en een aan/uit schakelaar. Het witte paneel kan zowel verticaal als horizontaal worden opgehangen.

  U kunt de Invroheat verwarmingspaneel ook met een eigen foto (of foto's) laten maken waardoor er een door u gekozen sfeer in de ruimte wordt gemaakt (zie ook elders op deze site). En wilt u op een bepaald moment liever een andere foto op het paneel plaatsen, dan bestelt u een nieuwe foto (of foto's) en haalt u de oude foto eraf. Deze optie is alleen bij Invroheat aanwezig! Een Invroheat verwarmingspaneel is dus duurzaam, functioneel, mooi, betaalbaar en veilig.

  We wensen u veel succes en plezier met uw verwarmingspaneel.

  169,95 169,95


  Titel: INVROHEAT INFRAROOD VERWARMINGSPANEEL Wit - Infrar
  Prijs: € 169,95
  Productcode: 9300000059305770


   

Invroheat verwarmingspaneel verwarmt met 650Watt een kamer van 13 m2. Invroheat panelen zijn gebaseerd op schone, infrarood nanotechnologie en zijn erg energie zuinig. Infrarood warmte is onzichtbaar licht met een grote hoeveelheid energie. Wanneer h....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top