Flevolamb Flevolamb
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Adm. Financiële Advisering Kafa
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Trust Dalyx - 4K HDMI - USB 3.0 / USB-C - Aluminiu • Trust Dalyx - 4K HDMI - USB 3.0 / USB-C - Aluminium - 30Hz - Donkergrijs

  Trust Dalyx - 4K HDMI - USB 3.0 / USB-C - Aluminiu Optimaliseer je workflow
  Met de Trust Dalyx 3-in-1 USB-C-Adapter Met Meerdere Poorten haal je echt het meeste uit je laptop. Vermeerder het aantal poorten op je laptop en maak verbinding met diverse apparaten tegelijkertijd via poorten voor HDMI en USB-A en laad apparaten op via de USB-C-poort.

  Aansluiten zonder moeite
  De veelzijdige Trust Dalyx 3-in-1 USB-C-Adapter Met Meerdere Poorten werkt op elke laptop, MacBook en tablet* waar een USB-C-poort op zit. Met de Dalyx maak je gebruik van supersnelle dataoverdracht - tot 5 Gbps via USB 3.2 Gen 1 - via de USB-A-poort. En je hoeft geen software te installeren voor deze handige tool; je plugt simpelweg in en kunt gelijk beginnen!
  *Compatibiliteit met Android-tablets kan variëren, afhankelijk van de USB-C-implementatie

  Veelzijdige connectiviteit
  Terwijl hij slechts één USB-C-poort op je apparaat inneemt, geeft de Dalyx je veelzijdige connectiviteit. Sluit een monitor op je tabet of laptop aan via de HDMI-poort en kijk films en foto’s in superhoge resolutie en rijke kleuren dankzij HDMI 1.4 (4k 30Hz). Laad je laptop op via de USB-C-poort met PD (Power Delivery) en voeg via de USB-A-poort nog andere apparaten toe, zoals je toetsenbord of een externe harde schijf.

  Stijlvolle kantoor- en reisgadge
  De adapter heeft een duurzame aluminium behuizing, waardoor het een stijlvolle toevoeging aan je (thuis)kantooruitrusting is. Zijn compacte design maakt hem verder ideaal om mee te nemen op reis. Als je buitenshuis meerdere apparaten aan moet kunnen sluiten, is de Dalyx de perfecte kantoor- en reisgenoot.

  24,99 24,99


  Titel: Trust Dalyx - 4K HDMI - USB 3.0 / USB-C - Aluminiu
  Prijs: € 24,99
  Productcode: 9300000007877800


   

Optimaliseer je workflow
Met de Trust Dalyx 3-in-1 USB-C-Adapter Met Meerdere Poorten haal je echt het meeste uit je laptop. Vermeerder het aantal poorten op je laptop en maak verbinding met diverse apparaten tegelijkertijd via poorten voor HDMI en ....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Bol Algemeen
winkelonderdelen
twitter facebook rss top