Tel. 0321-333169 Peter Evers
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Biddinghuizen
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Bosch WAX32KE1FG - i-DOS - Wasmachine - Display NL • Bosch WAX32KE1FG - i-DOS - Wasmachine - Display NL/FR

  Bosch WAX32KE1FG - i-DOS - Wasmachine - Display NL Met de Bosch WAX32KE1FG wasmachine gebruik je nooit meer teveel wasmiddel of waspoeder dankzij de i-DOS automatische wasmiddeldosering. Met een 1-10 kg vulcapaciteit kan je aardig wat was kwijt en was je met de SpeedPerfect functie tot 65% sneller. Is de trommel vies? kies dan voor het trommelreinigingsprogramma, of ben je was vergeten? voeg dit dan toe doormiddel van de bijvulfunctie. Met 4D Wash kan je nog krachtiger wassen en met HygiënePlus nog hygiënischer. Deze wasmachine heeft een Nederlands & Franstalig bedieningspaneel. Voordelen i-DOS, automatische wasmiddeldosering SpeedPerfect, tot 65% sneller wassen HygiënePlus programma voor extra hygiëne Nadelen Beschikt niet over een stoomprogramma

  i-DOS, automatische wasmiddeldosering Met de i-DOS automatische wasmiddeldosering wordt er optimaal gebruik gemaakt van wasmiddel en water. Gooi je wasmiddel simpelweg in de lade. Daarna wordt er door slimme sensoren bij elk programma de juiste hoeveelheid wasmiddel aan toegevoegd. Op deze manier verbruik je nooit meer teveel wasmiddel en is daarbij beter voor je kleding. Was toevoegen tijdens het programma Ben je was vergeten toe te voegen en wil je dit tijdens het programma doen? Door de bijvulfunctie pauzeer je het draaiende wasprogramma om vergeten wasgoed in de wasmachine bij te voegen. De functie bevindt zich op het bedieningspaneel en kan met één druk op de knop geactiveerd worden. De deur kan dan geopend worden om de was bij te voegen.
  Trommelverlichting, voor een beter zicht Met de trommelverlichting kan je precies wat er in de wasmachine zit. Zodra je de deur sluit of open maakt, zal het licht gaan branden in de trommel, maar ook als het droog programma is gestart brandt er licht. Door energie te besparen gaat het licht weer automatisch uit.
  VarioDrum, meer bescherming voor je was Je wasgoed wordt door de varioDrum tot een minimum beperkt aan slijtage. Dit komt door de asymetrische draairichtingen van de trommel. Voor delicate stoffen is dit met weinig weerstand en voor vlekken wordt het iets ruwer gedaan. Hiermee worden vlekken beter verwijderd.
  4D-Wash, voor een beter resultaat Het 4D-Wash programma is een programma die efficiënt en zuinig werkt. Door de kracht ontstaat er een tunnel in de trommel, waar het water en wasmiddel krachtig in de vezels van de kleding wordt gespoten. Dit allemaal voor een nog beter resultaat.
  SpeedPerfect, tot 65% sneller wassen Heb je snel schone was nodig? Het SpeedPerfect programma zorgt ervoor dat je tot 65% sneller kan wassen met nog steeds hetzelfde resultaat. Deze functie kan je combineren met de meeste wasprogramma's. Handig als je minder tijd hebt.
  HygiënePlus, voor extra hygiëne Het AllergiePlus programma is geschikt voor mensen met een allergie of een gevoelige huid. Dit programma zorgt namelijk voor een extra hygiënische was. Door het wassen op een hogere temperatuur worden allergenen sneller en beter verwijderd.

  Kenmerken van de Bosch WAX32KE1FG
  i-DOS - TouchControl met LED indicatie - Bijvulfunctie - HygiënePlus - LED display - 4D Wash - Trommelverlichting - VarioTrommel - Trommelreiniging - EcoSilence drive - 10 jaar garantie op de motor - ActiveWater Plus - AntiVibration - AquaSensor - Meervoudige waaterbeveiliging - Kinderbeveiliging - Signaal einde programma - SpeedPerfect - IntensivePlus Programma's en functies op de Bosch wasmachine
  Standaard programma's: Katoen, Kreukherstellend, Fijne was/Zijde, Wol handwas Speciale programma's: Auto fijn, Trommel reiniging met geheugenfunctie, Overhemden, Afpompen/Centrifugeren, Snel/Mix, Sport, Spoelen, SuperKort 15/30 min., Hygiëne Plus TouchControl toetsen incl. LED indicatie: Aan/uit, Klaar in, i-Dos2.0 lade 1, i-Dos 2.0 lade 2, Intensive Plus, Extra spoelen, Start/Bijvullen, Temperatuurkeuze, SpeedPerfect, Voorwas, Toerentalkeuze/Spoelstop

  913,99 913,99


  Titel: Bosch WAX32KE1FG - i-DOS - Wasmachine - Display NL
  Prijs: € 913,99
  Productcode: 9300000059305199


   

Met de Bosch WAX32KE1FG wasmachine gebruik je nooit meer teveel wasmiddel of waspoeder dankzij de i-DOS automatische wasmiddeldosering. Met een 1-10 kg vulcapaciteit kan je aardig wat was kwijt en was je met de SpeedPerfect functie tot 65% sneller. ....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top