Adm. Financiële Advisering Kafa
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Flevolamb Flevolamb
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Biddinghuizen
BOL.com Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Siemens SN23HW37VE - iQ300 - Vrijstaande vaatwasse • Siemens SN23HW37VE - iQ300 - Vrijstaande vaatwasser

  Siemens SN23HW37VE - iQ300 - Vrijstaande vaatwasse De Siemens SN23HW37VE vrijstaande vaatwasser is dankzij de intensieve zone en stand geschikt voor het verwijderen van aangekoekte resten. Heb je snel schone vaat nodig? kies dan voor de varioSpeedPlus functie. De AquaSensor zorgt voor het optimale waterniveau en de warmtewisselaar voor de optimale temperatuur voor een perfect resultaat. Ga flexibel om met je ruimte door middel van de varioFlex korven en de varioLade. Vaatwasmiddel wordt gelijkmatig verdeeld via de doseerassistent en verbind de vaatwasser voor nog meer gemak met de HomeConnect app. Voordelen HomeConnect app Intensieve zone en stand varioSpeedPlus Nadelen Het geluidsniveau van 46dB is niet heel lawaaierig, maar het kan stiller

  HomeConnect, app op je smartphone Met de HomeConnect app op je smarthpone kan je veel contact leggen met de vaatwasser op een simpele manier. Ontvang pushberichten als de vaatwasser bijna klaar is of ga nog bewuster om met energie door de FlexStart op de app. Zoek het juiste programma voor je vaat of ontvang een pushbericht als je vaatwastabletten bijna op zijn.
  VarioSpeed Plus, nog sneller reinigen Deze Siemens vaatwasser beschikt over een varioSpeed Plus functie. Wanneer je dit programma inschakelt, verkort je de tijd met maar liefst 66%. Handig als je bijvoorbeeld snel schone vaat nodig hebt.
  IntensiveZone, grondige reiniging Bij veel programmas kan deze IntensiveZone functie worden ingeschakeld. Deze functie zorgt ervoor dat pannen en schalen met een verhoogde sproeidruk en temperatuur worden schoongespoeld. Plaats dit in de onderkorf, op deze manier blijft fijner serviesgoed veilig bovenin de korf liggen.
  DoseerAssistent Vaatwastabletten lossen gemakkelijk op door de doseerAssistent.. De tabletten vallen in een kleine opvangbak in de vaatwasser, waarna het wordt opgelost door een waterstraal en gelijkmatig door de vaatwasser wordt verspreid. Dit zorgt voor een betere reiniging van al het vaat.
  Beladingssensor, bespaar water en energie Het hoeveelheid water voor een programma wordt afgestemd op de hoeveelheid vaat er in de vaatwasser zit. Deze vaat wordt gewogen door de beladingssensor en past na het wegen het hoeveelheid water daar op aan. Dit is waterbesparend en werkt efficiënter.
  VarioLade, voor meer ruimte Bovenin de vaatwasser bevindt zich een varioLade. Deze lade heeft veel ruimte voor bestek, maar ook voor ander klein servies. Hierdoor heb je in de onderste korf geen bestekmand meer nodig, waardoor je meer ruimte overhoudt voor groter servies.
  De juiste temperatuur Kostbaar glaswerk en porselein wordt met extra zorg gereinigd door de warmtewisselaars. Het water wordt in de spoelcontainer verwarmd om grote temperatuurverschillen en schade aan je kostbare vaat te voorkomen.
  varioFlex korven, flexibele ruimte De inhoud van de vaatwasser bied meer flexibilteit met de varioFlex korven. De bovenkorf beschikt namelijk over kopjeshouders en bordenhouders die je kan uitklappen. De onderkorf beschikt over bordenhouders. Met de handgrepen aan de zijkanten trek je gemakkelijk de korven uit de wasmachine.

  Kenmerken van de Siemens SN23HW37VE
  HomeConnect app - Intensieve zone en stand - varioSpeedPlus - machineCare - Voorspoelen - Doseerassistent - Glasbeschermingstechniek - aquaSensor beladingssensor - Resttijdindicatie - varioFlex korven - varioLade - easyGlide - aquaStop - iQdrive motor - 10 jaar garantie op de vaatwasserkuip - Kinderbeveiliging - Zelfreinigend filter - HalveBelading Programma's
  Eco50 °C,Auto45-65 °C,Intensief70 °C,Snel65 °C,Snel45 °C,Favoriet Home Connect,intensiveZone,halveBelading,Speed on demand - varioSpeed Plus Voorspoelen MachineCare

  598,99 598,99


  Titel: Siemens SN23HW37VE - iQ300 - Vrijstaande vaatwasse
  Prijs: € 598,99
  Productcode: 9300000023509857


   

De Siemens SN23HW37VE vrijstaande vaatwasser is dankzij de intensieve zone en stand geschikt voor het verwijderen van aangekoekte resten. Heb je snel schone vaat nodig? kies dan voor de varioSpeedPlus functie. De AquaSensor zorgt voor het optimale w....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top