Flevolamb Flevolamb
Adm. Financiële Advisering Kafa
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Cosi® XL- elektrische deken- bovendeken 180 x 130 • Cosi® XL- elektrische deken- bovendeken 180 x 130 cm

  Cosi® XL- elektrische deken- bovendeken 180 x 130 Cosi® XL elektrische fleece bovendeken. Wasbaar in de machine, ingebouwde timer en 9 verwarmingsniveaus. Deze XL extra grote premium elektrische deken van Cosi® biedt ultiem comfort tijdens ijskoude winteravonden. Het materiaal van de deken bestaat uit een superzachte 250GSM fleece - ideaal voor knuffelen op de bank of in bed (over de deken) voor extra gezelligheid.

  De bediening:
  Er zien maar liefst 9 verwarmingsniveaus om precies de gewenste temperatuur te vinden. Alle instellingen kunnen eenvoudig worden bediend via de afstandsbediening. De ingebouwde timer met automatische uitschakelfunctie en bescherming tegen oververhitting zijn superhandige functies voor het geval u comfortabel op de bank moet slapen.

  Super zacht microfleece
  Onze elektrische dekens zijn gemaakt van superzacht microfleece, waardoor ze ongelooflijk zacht zijn - perfect om je warm en knuffelig te houden.

  Eenvoudige bediening:
  Een eenvoudige en gebruiksvriendelijke regeling geeft u volledige controle over de warmte-instelling van het elektrischedeken.

  Wasbaar in de machine:
  Super handig. Gewoon te wassen in de wasmachine onder de 40 graden.

  Beveiliging tegen oververhitting:
  De oververhittingsbeveiliging is geïntegreerd in alle Cosi® elektrische dekens en is actief zodra het apparaat wordt ingeschakeld.

  Specificaties:
  Afmetingen: 180 x 130 cm 9 temperatuurniveaus 10 uur timer met automatische uitschakeling Verwijderbaar toetsenbord Wasbaar tot 40 ° C Bescherming tegen oververhitting Vermogen: 230V, 50Hz

  129,95 129,95


  Titel: Cosi® XL- elektrische deken- bovendeken 180 x 130
  Prijs: € 129,95
  Productcode: 9200000122924365


   

Cosi® XL elektrische fleece bovendeken. Wasbaar in de machine, ingebouwde timer en 9 verwarmingsniveaus. Deze XL extra grote premium elektrische deken van Cosi® biedt ultiem comfort tijdens ijskoude winteravonden. Het materiaal van de deken bestaat u....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top