Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Adm. Financiële Advisering Kafa
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Hema Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Zapply - Turkesterone 500 MG (Puur) - TURK PRO 60


 • Zapply - Turkesterone 500 MG (Puur) - TURK PRO 60
  Zapply - Turkesterone 500 MG (Puur) - TURK PRO 60 Een echte sportfanaat is altijd opzoek naar geweldige prestaties. Niet geheel gek dat je daardoor ook bekend raakt in de wereld van de sportsupplementen. Inmiddels zijn er talloze ‘wondermiddeltjes’ waarvan de ene nog onnatuurlijker is dan de ander. Wij van Zapply willen hier verschil in brengen. Met onze compleet natuurlijke turkesterone voorzie je jezelf van een krachtig sportsupplement dat veilig te gebruiken is. Wat is Turkesterone?
  Turkesterone is een natuurlijke sterol met een anabole werking. Dit natuurlijke extract wordt verkregen uit de Ajuga Turkestanica plant. Met turkesterone stimuleer je de aanmaak van proteïnes. Dit zal het herstel van je sportprestaties stevig intensiveren waardoor jij weer sneller aan de slag kunt! De grote voordelen van Zapply turkesterone: Snel herstel – Dit supplement stimuleert de aanmaak van lichamelijke eiwitten. Hierdoor zullen de spieren sneller herstellen, wat de groei uiteraard bevordert. De natuurlijke en veilige anabole werking gaat je helpen jouw doelen sneller te behalen. Verbeterde sportprestaties – Door gebruik van turkesterone wordt je glycogeenvoorraad verhoogt. Wanneer je lichaam energie nodig heeft, gaat het je glycogeen omzetten naar glucose. Dit proces zorgt voor een verbetering in uithoudingsvermogen.

  Puur & langdurig voorzien – Voor de beste resultaten is consistent gebruik van deze pure turkesterone aangeraden. Gelukkig zit je met onze verpakking voor de komende 30 dagen goed. Het aanbevolen gebruik hierbij is 2 capsules per dag.
  100% natuurlijk – Doordat de werkzame stof wordt gewonnen uit de Ajuga Turkestanica plant, is dit product geheel natuurlijk. Zo ervaar je bij gebruik van het product geen negatieve bijwerkingen. Ook is het geschikt voor vegetariërs en veganisten. Geheel legaal – Voor de echte topsporters kan het gevaarlijk zijn gebruik te maken van supplementen. Niet elk supplement wordt namelijk getolereerd in de sportwereld. Turkesterone is de ideale vervanger voor anabolen. Veilig en geheel legaal! Al met al is deze turkesterone bedoelt voor de echte sportfanaten die hun sportprestaties naar het volgende level willen tillen! Gebruik hiervan zal resulteren in sneller breed worden en een absolute verbetering van je sportprestaties. Waag jij je graag aan de fysieke uitdagingen van de sportschool? En mag het van jou allemaal nét dat stukje beter gaan? Bestel dan nu onze Zapply turkesterone!

  20,99 20,99


  Titel: Zapply - Turkesterone 500 MG (Puur) - TURK PRO 60
  Prijs: € 20,99
  Productcode: 9300000096700372


   

Een echte sportfanaat is altijd opzoek naar geweldige prestaties. Niet geheel gek dat je daardoor ook bekend raakt in de wereld van de sportsupplementen. Inmiddels zijn er talloze ‘wondermiddeltjes’ waarvan de ene nog onnatuurlijker is dan de ....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top