Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Adm. Financiële Advisering Kafa
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Coolblue Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

GEASY Pillendoos 7 dagen - Pillendoosjes met handi • GEASY Pillendoos 7 dagen - Pillendoosjes met handig kliksysteem - Grote vakken met sterke vergrendeling - Nederlandstalig

  GEASY Pillendoos 7 dagen - Pillendoosjes met handi De GEASY pillendoos met handig kliksysteem, is speciaal voor mensen die hun medicijnen en pillen gemakkelijk willen organiseren. Het pillendoosje heeft, om verwarring te voorkomen, voor elke dag van de week zijn eigen kleur en vakje. De tekst op de pillendoos is in het Nederlands geschreven waardoor het de ideale pillendoos is voor mensen in Nederland en België. De pillendoos is voorzien van een handig kliksysteem met een sterke vergrendeling om niet gewenste opening te voorkomen. De pillendoos is door de sterke vergrendeling ook ideaal om mee te nemen op reis.

  Kies voor overzicht en veiligheid!
  Vergeet nooit meer of je je medicijnen/pillen nu wel of niet hebt genomen. De pillendoos van GEASY is ontstaan vanuit een probleem. De maker vergat vaak of hij zijn medicatie wel of niet had genomen. Hierdoor vergat hij regelmatig zijn medicatie in te nemen en soms nam hij zelfs per ongeluk dubbele medicatie in, wat natuurlijk gevaarlijk is. Dat moest anders dacht hij.. Hij kwam met het idee van een medicijndoosje. Veel andere pillendoosjes waren niet overzichtelijk en waren van slechte kwaliteit. De tekst op de bakjes van andere aanbieders liet vaak snel los en de bakjes schoten gemakkelijk open. Daarom creëerde GEASY een medicijndoos die overzichtelijk is en van goede kwaliteit. Nu kan men zorgeloos en veilig de pillen/medicijnen organiseren.

  GEASY pillendoos 7 dagen:
  Handig kliksysteem. Sterke sluiting voorkomt ongewenste opening. Verschillende kleuren per dag voor overzicht. Tekst laat niet los. Nederlandstalig. Gemakkelijk mee te nemen op reis. Overzichtelijk en makkelijk in gebruik voor jong en oud.
  100% kwaliteit voor een veilig gevoel
  Bij het gebruik van medicijnen en verschillende soorten pillen is het belangrijk dat je zorgvuldig met de pillen om gaat. Het verkeerd of dubbel innemen van de medicijnen is natuurlijk gevaarlijk. Daarom vindt GEASY dat kwaliteit en overzicht voorop staat. De tekst is speciaal geprint om lang vast te houden, de dagen hebben verschillende kleuren en door het kliksysteem zijn de vakjes op een fijne manier te openen.

  Good & Easy
  GEASY staat voor Good & Easy. GEASY streeft er naar om producten te ontwikkelen die van goede kwaliteit zijn en makkelijk in gebruik zijn, om het leven een stukje fijner te maken. De GEASY pillendoos is dan ook makkelijk in gebruik en van goede kwaliteit.


  pillendoos - Medicijndoos - pillendoosje - Medicijndoosje - pillendoos 7 dagen - Medicijndoos 7 dagen - Pillendoosje 7 dagen - Medicijndoosje 7 dagen - pillendoosjes - medicijndoosjes - GEASY

  12,95 12,95


  Titel: GEASY Pillendoos 7 dagen - Pillendoosjes met handi
  Prijs: € 12,95
  Productcode: 9300000055646248


   

De GEASY pillendoos met handig kliksysteem, is speciaal voor mensen die hun medicijnen en pillen gemakkelijk willen organiseren. Het pillendoosje heeft, om verwarring te voorkomen, voor elke dag van de week zijn eigen kleur en vakje. De tekst op de p....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top