0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Flevolamb Flevolamb
Adm. Financiële Advisering Kafa
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Airfryer bakpapier - 100 stuks - airfryer accesoir • Airfryer bakpapier - 100 stuks - airfryer accesoires - airfryer XXL - Bakpapier - Wegwerp Bakjes 100 stuks - 20cm - heteluchtfriteuse wegwerpbakjes - Geschikt voor elke airfryer - Rond

  Airfryer bakpapier - 100 stuks - airfryer accesoir Vindt jij het schoonmaken van de airfyer ook zo irritant? Dan hebben wij de perfecte oplossing!
  De airfryer bakjes zorgen voor optimaal gebruik van je airfryer! Bespaar jezelf de tijd, moeite en gezeik met je ouders of huisgenoot omdat je telkens de airfryer niet hebt schoongemaakt. gebruik onze slimme airfryer bakjes en al je airfryer problemen zijn verleden tijd! De bakjes zijn gemaakt van food-safe aluminium, dus zijn goed te recyclen. In vergelijking met de goedkopere variante op de markt zullen de bakjes niet scheuren, en omdat je 100 stuks ontvangt heb je genoeg voor een lange tijd.

  Multifunctioneel: Het bakpapier is zowel geschikt voor de airfryer/heteluchtfriteuse, magnetron, oven en de stomer. Het bakpapier kan worden gebruikt voor zowel bakken, braden en frituren. Het bakpapier is geschikt als serveerschaal. Specificaties Inhoud: 100 stuks airfryer bakpapier Afmetingen: 20-23 x 4.5 cm (Geschikt voor airfryer XL / XXL, magnetron en oven) Kleur: Bruin Vorm: Rond Hittebestendig: max. 20 minuten bij 220°C Hittebestendig: max. 30 minuten bij 180°C
  BELANGRIJK!

  Graag willen wij u wel graag wijzen op de veiligheidsvoorschriften van dit artikel.

  1. Het artikel is gemaakt van bakpapier en heeft een resistentie tot 220 graden Celsius.
  2. Het artikel mag niet gebruikt worden zonder hier eten in te verwarmen, dus dit artikel is NIET te gebruiken tijdens het voorverwarmen van uw heteluchtfriteuse.
  3. Verder mag dit artikel niet gebruikt worden wanneer u uw heteluchtfriteuse op meer dan 200 graden heeft ingesteld, of wanneer u de heteluchtfriteuse niet in het zicht heeft.
  4. De bakjes mogen niet langer dan 20 minuten per stuk gebruikt worden of hergebruikt. Het advies is om per gerecht de bakjes te wisselen.
  5. Uiteraard zijn alle brandveiligheidsvoorschriften van uw heteluchtfriteuse van toepassing bij het gebruik van dit product.
  6. Het bakje NIET leeg gebruiken, door de luchtcirculatie kan deze gaan zweven.

  100% tevredenheidsgarantie – 30 dagen kosteloos retourneren
  Wij zijn zo overtuigd van ons bakpapier waardoor wij 100% tevredenheidsgarantie geven. Wanneer je niet volledig tevreden bent met ons product, kan je deze binnen 30 dagen kosteloos retourneren
  12,49 12,49


  Titel: Airfryer bakpapier - 100 stuks - airfryer accesoir
  Prijs: € 12,49
  Productcode: 9300000121825592


   

Vindt jij het schoonmaken van de airfyer ook zo irritant? Dan hebben wij de perfecte oplossing!
De airfryer bakjes zorgen voor optimaal gebruik van je airfryer! Bespaar jezelf de tijd, moeite en gezeik met je ouders of huisgenoot omdat je telken....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top