0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Coolblue Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Umbro Voetbaldoeltjes - Set van 2 - Opvouwbaar Voe


 • Umbro Voetbaldoeltjes - Set van 2 - Opvouwbaar Voe
  Umbro Voetbaldoeltjes - Set van 2 - Opvouwbaar Voe Zet een echt voetbalveld op waar je maar wilt met behulp van de Umbro voetbaldoeltjes set van 2. Met deze voetbaldoelen krijg je de mogelijkheid om in je achtertuin, het park en zelfs op het strand je vrienden uit te dagen voor een potje voetbal. Zo wordt een middag in de zon niet alleen een stuk leuker, maar train je ook tegelijkertijd je voetbal skills. De voetbaldoelen zijn volledig opvouwbaar, waardoor je ze makkelijk mee kunt nemen en op kunt zetten waar je maar wilt. Met de 4 bijgeleverde grondpinnen bevestig je ze gemakkelijk aan de grond zodat ze tijdens een wedstrijd of training stevig blijven staan. Bij slecht weer kun je de Umbro voetbaldoelen ook binnen gebruiken.

  Opvouwbare voetbaldoeltjes set van 2

  De Umbro voetbaldoelen worden volledig gemonteerd geleverd. Het enige wat je hoeft te doen is elk doel uit de doos halen en ze vervolgens open klappen met behulp van de scharnieren in de hoeken. Gebruik je de goaltjes buiten? Veranker ze dan stevig aan de grond met behulp van de bijgeleverde metalen haken. Hierdoor blijven de voetbaldoelen zelfs bij de hardste doeltrappen overeind staan. Wanneer je beide voetbaldoelen of een enkele voetbalgoal niet gebruikt vouw je ze simpelweg weer op. Zo kun je de Umbro voetbaldoeltjes set van 2 compact opbergen en zelfs meenemen op vakantie, naar het strand of naar het park.

  Voor kinderen en volwassenen

  De Umbro voetbaldoeltjes set van 2 hebben een afmeting van 50 x 44 x 44 centimeter. Hierdoor is elk doel zeer compact en kun je ze zowel binnen als buiten gebruiken. Voor voetbal training zijn de voetbaldoelen perfect voor alle leeftijden. Oefen op je goaltrap, de hoek waarin je een penalty zou kunnen nemen en andere voetbalskills die op het veld zeker van pas zullen komen. De voetbaldoeltjes set van 2 zijn gemaakt van polypropyleen, een stevige soort kunststof dat zelfs de hardste doelpogingen aan kan.

  Specificaties Umbro voetbaldoeltjes set van 2

  Voetbaldoeltjes set van 2 Afmetingen: 50 x 44 x 44 CM Materiaal: Polypropyleen Voor binnen en buiten gebruik Trainingsmateriaal voor alle leeftijden Niet geschikt voor kinderen jonger dan 36 maanden Montage alleen door volwassenen

  33,99 33,99


  Titel: Umbro Voetbaldoeltjes - Set van 2 - Opvouwbaar Voe
  Prijs: € 33,99
  Productcode: 9300000091175482


   

Zet een echt voetbalveld op waar je maar wilt met behulp van de Umbro voetbaldoeltjes set van 2. Met deze voetbaldoelen krijg je de mogelijkheid om in je achtertuin, het park en zelfs op het strand je vrienden uit te dagen voor een potje voetbal. Zo....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top