Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Adm. Financiële Advisering Kafa
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Samsung Galaxy A23 5G - 64 GB - Zwart • Samsung Galaxy A23 5G - 64 GB - Zwart

  Samsung Galaxy A23 5G - 64 GB - Zwart Zie meer in elke ervaring.

  Neem het allemaal in één keer mee. Het 6,6-inch* TFT V-Cut-display van de Galaxy A23 geeft je alle ruimte om alles te zien en te doen. Met FHD+-technologie en een verversingssnelheid van 90 Hz ziet de inhoud die u elke dag ziet er vloeiend en scherp uit.

  Eenvoudig, maar absoluut
  Het Ambient Edge-ontwerp van de Galaxy A23 verbindt de camera naadloos met de body met eenvoudige maar verfijnde rondingen. De slanke en symmetrische Galaxy A23 wordt geleverd in Awesome Black en Awesome White

  Upgrade uw mobiele fotografie met Quad Camer
  Leg gedenkwaardige momenten vast met duidelijke details met de 50 MP hoofdcamera. Vergroot de kijkhoek met Ultra Wide Camera. Pas de focus aan met Depth Camera, of kom dichtbij de details met Macro Camera.

  Optische beeldstabilisatie. Eindelijk in de Galaxy A23
  Leg uw wereld onderweg vast. Met optische beeldstabilisatie neemt je Galaxy A23 je video's soepel op en legt hij zelfs bij weinig licht fijnere details vast.

  Krijg het volledige beeld met Ultra Wide Camera
  De 5 MP Ultra Wide Camera** ziet de wereld met een beeldhoek van 123 graden en geeft perspectief aan wat je fotografeert.
  Groothoekpictogram geactiveerd, de opname bevat minder surfplanken en een smallere opname die slechts een klein deel van de lucht en de omgeving omvat.
  Groothoek en ultragroothoek

  Leg kleine details vast met Macro Camera
  Kom dichterbij met de 2 MP macrocamera** en leg levendige details vast. Het natuurlijke bokeh-effect zorgt er ook voor dat uw onderwerp zich onderscheidt van de achtergrond.

  Breng de focus naar voren met de dieptecamera
  Met de 2MP dieptecamera kun je de scherptediepte in je foto's aanpassen. Pas de achtergrondonscherpte aan voor portretfoto's van hoge kwaliteit waarmee je onderwerp echt opvalt.

  Deel selfies die opvallen met Front Camera
  Met bokeh-effect toegevoegd aan de 8 MP camera aan de voorkant, kun je verbluffende selfies maken met meer jij en minder achtergrond.

  Geweldige batterij die lang meegaat*
  Maak vrijelijk verbinding, stream en deel met de ongelooflijke 5.000 mAh (typisch) duurzame batterij*

  *Nominale (d.w.z. minimale) batterijcapaciteit is 4.860 mAh. De werkelijke levensduur van de batterij varieert per netwerkomgeving, gebruikte functies en apps, frequentie van oproepen en berichten, aantal keren dat de batterij is opgeladen en vele andere factoren. Raadpleeg de gebruikershandleiding voor instructies over het onderhoud van de batterij en het bereiken van een optimale levensduur van de batterij.

  248,99 248,99


  Titel: Samsung Galaxy A23 5G - 64 GB - Zwart
  Prijs: € 248,99
  Productcode: 9300000119738470


   

Zie meer in elke ervaring.

Neem het allemaal in één keer mee. Het 6,6-inch* TFT V-Cut-display van de Galaxy A23 geeft je alle ruimte om alles te zien en te doen. Met FHD+-technologie en een verversingssnelheid van 90 Hz ziet de inhoud die u elke d....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top