Tel. 0321-333169 Peter Evers
Adm. Financiële Advisering Kafa
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Flevolamb Flevolamb
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Coolblue Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Nince Hardloop Verlichting Van Hoge Kwaliteit USB


 • Nince Hardloop Verlichting Van Hoge Kwaliteit USB
  Nince Hardloop Verlichting Van Hoge Kwaliteit USB Zorg ervoor dat je veilig bent tijdens het hardlopen of andere activiteiten in het donker! Met de hardloop verlichting van Nince ben je zichtbaar voor andere weggebruikers. De krachtige LED verlichting verlicht je directe omgeving goed, hierdoor zie je waar je loopt en voorkom je blessures. Het waterdichte hardloopvest is USB oplaadbaar en is door zijn reflecterende strepen ook een veiligheidsvest in het donker.

  Veiligheid
  Voor je eigen veiligheid en die van andere weggebruikers doe je er verstandig aan om hardloopverlichting aan te schaffen. Ook in de donkere periode wil je graag sporten. Op de achterkant van het hardloopvest zit een rood verlicht driehoek die dient om andere weggebruikers te waarschuwen dat jij aan het sporten of wandelen bent. Het vernieuwde model van de hardloop verlichting beschikt over reflecterende strepen op de elastische band, wanneer een fiets of auto met zijn verlichting daar overheen schijnt ben je nog zichtbaarder voor hen.

  Lichtgewicht
  Tijdens het sporten wil je natuurlijk geen zwaar vest dragen. Daarom is het vest zo laag mogelijk in gewicht, zodat je hem nauwelijks voelt.

  Verstelbaar
  Het vest is makkelijk te verstellen door middel van de verstelgespen. Zo is hij passend voor iedereen.

  Nince Hardloopvest
  Reflecterend vest
  Waterdicht
  Veilig en comfortabel
  200 lumen
  Meer dan 5 uur te gebruiken
  One size fits all !
  Op maat te maken met gespen
  Eenvoudig aan te trekken dankzij een clip sluiting

  Usb oplaadbaar
  Geen losse batterijen meer, dit hardloop vest is volledig USB oplaadbaar. Door het meegeleverde USB snoer kun je het hardloopvest opladen in tijden dat je het vest niet gebruikt. Na de accu volledig opgeladen is, gaat de verlichting maar liefst 5 uur lang mee. Hierdoor is het een erg duurzaam product.

  Specificaties:
  • Kleur: Geel
  • Inhoud: 1 hardloopvest 1 usb oplaadkabel
  • Afmetingen: 10 x 7 x 1 cm
  • Gewicht: 100 gram
  • Te gebruiken als: Hardloop verlichting, wandel verlichting, mountainbike verlichting kampeer verlichting, outdoor verlichting.

  Wordt ook gezien in het donker met het superhandige LED vest van Nince

  Kwaliteits garantie:
  We staan achter de kwaliteit van onze producten. Als je om welke reden dan ook niet tevreden bent met je aankoop, neem dan gerust contact met ons op. Wij bieden 30 dagen niet-goed-geld-terug. 100% tevredenheids garantie voor risicoloos online winkelen!

  24,69 24,69


  Titel: Nince Hardloop Verlichting Van Hoge Kwaliteit USB
  Prijs: € 24,69
  Productcode: 9300000123205731


   

Zorg ervoor dat je veilig bent tijdens het hardlopen of andere activiteiten in het donker! Met de hardloop verlichting van Nince ben je zichtbaar voor andere weggebruikers. De krachtige LED verlichting verlicht je directe omgeving goed, hierdoor zie ....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top