Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

GreenPan Essentials Pannenkoekenpan - Ø28 cm - PFA


 • GreenPan Essentials Pannenkoekenpan - Ø28 cm - PFA
  GreenPan Essentials Pannenkoekenpan - Ø28 cm - PFA Met de PFAS-vrije zwarte GreenPan Essentials Keramische Pannenkoekenpan - Ø 28 cm bak je de lekkerste pannenkoeken op alle vuren, ook inductie. De pan warmt snel op, zodat je er vlot een hele stapel bakt. Dankzij de gezonde Thermolon™ keramische anti-aanbaklaag heb je minder vetstof nodig en glijden de pannenkoeken zo uit de pan op je bord.
  Waarom de GreenPan Essentials Keramische Pannenkoekenpan - Ø 28 cm - Inductie?
  ✅ Gezond koken dankzij de keramische anti-aanbaklaag
  ✅ Extra duurzaam bakoppervlak, bestand tegen metalen spatels
  ✅ Energiebesparende bodem geschikt voor alle vuren, ook inductie
  ✅ Ergonomische stay-cool handgrepen in bakeliet
  ✅ Mag in de vaatwasser, maar reiniging met een zachte doek wordt aanbevolen

  De GreenPan Essentials keramische pannenkoekenpan – Ø 28 cm - Inductie maakt pannenkoeken bakken makkelijk! Je hebt minder vetstof nodig dankzij de gezonde keramische anti-aanbaklaag en na gebruik is de pan snel weer schoon. De pan is geschikt voor alle vuren, ook inductie en mag in de vaatwasser voor extra gebruiksgemak.

  Met deze GreenPan Essentials Pannenkoekenpan - 28 CM bak je kleine tot normale pannenkoeken die geschikt zijn voor kleine eters of voor wie van kleinere en iets dikkere pannenkoeken houdt. Deze pan kun je ook gebruiken voor het bakken van een omelet of ei.


  Tips van onze GreenPan Specialist:
  ❕ Zorg ervoor dat de pannenkoekenpan altijd geleidelijk opwarmt. Begin met een laag vuur en verhoog de temperatuur langzamerhand.
  ❕ Laat de pannenkoekenpan volledig afkoelen voordat je ze schoonmaakt om te vermijden dat de pan kromtrekt.
  ❕ De pannenkoekenpan mag in de vaatwasser, maar afwassen met de hand is aanbevolen voor een optimaal behoud van de keramische anti-aanbaklaag.

  Gezonde keramische anti-aanbaklaag
  De Thermolon™ keramische anti-aanbaklaag is gemaakt van natuurlijke materialen. De pan bevat niet de schadelijke stof PFAS. Zo ben je zeker dat je gezond en veilig kookt. De Thermolon™-laag kan bovendien temperaturen aan tot 450°C en zal niet afbladderen.


  Over GreenPan
  GreenPan ontwikkelde 11 jaar geleden als eerste potten en pannen met een gezonde keramische Thermolon™ anti-aanbaklaag. Die wordt gemaakt van natuurlijke materialen, zonder schadelijke stoffen. Bij oververhitting van je pan kunnen er dus geen toxische stoffen vrijkomen. Bovendien heb je in een GreenPan slechts 1 koffielepeltje vetstof nodig voor uitstekende bakresultaten!

  33,00 33


  Titel: GreenPan Essentials Pannenkoekenpan - Ø28 cm - PFA
  Prijs: € 33,00
  Productcode: 9200000084780847


   

Met de PFAS-vrije zwarte GreenPan Essentials Keramische Pannenkoekenpan - Ø 28 cm bak je de lekkerste pannenkoeken op alle vuren, ook inductie. De pan warmt snel op, zodat je er vlot een hele stapel bakt. Dankzij de gezonde Thermolon™ keramische an....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top