Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

ICQN Infrarood Terrasverwarmer met Beschermhoes, I • ICQN Infrarood Terrasverwarmer met Beschermhoes, Infrarood Elektrische Kachel - 2300W - Met Afstandsbediening, Timer, Instelbare Warmtes en LCD-scherm - Voor Binnen en Buiten

  ICQN Infrarood Terrasverwarmer met Beschermhoes, I Terrasverwarmer-Infrarood kachel nu met gratis beschermhoes! Elektrische kachel - Terrasverwarmer met 2300 Watt infrarood carbon verwarmingstechniek voor terras, balkon, binnen en buiten. 4 warmtestanden waaronder 730, 1170, 1650 en 2300 Watt.
  PERFECT VOOR BINNEN EN BUITEN: De elektrische straalkachel biedt het hoogste infrarood verwarmingsvermogen met 2300 watt. Met zijn 4 verwarmingsniveaus tussen 730, 1170, 1650 en 2300 watt. De infrarood straalkachel past zich aan uw wensen aan en is perfect voor terras, balkon, binnen- en buitenruimte. De kachel is ideaal voor gebruik op terras, in de woonkamer, wintertuin, kelder, garage, balkon, kantoor/werkplaats en op camping.
  INFRAROOD CARBON VERWARMINGSTECHNOLOGIE: Haal midden in de winter de zomer in huis met onze infrarood kachel! Dankzij de zeer efficiënte infrarood-carbon verwarmingstechnologie wordt tot 90% van de elektrische energie omgezet in behaaglijke warmte. Zo zorgt de kachel ook op koude winterdagen voor zonnige temperaturen in huis. Dankzij de infraroodtechnologie wordt de omgevingslucht niet verwarmd, maar rechtstreeks op de verlichte persoon geprojecteerd.
  GEBRUIKSVRIENDELIJK & ELEGANT: Onze infraroodkachel ziet er niet alleen elegant uit, maar overtuigt ook door zijn gebruiksvriendelijkheid! Je bedient hem heel eenvoudig met de meegeleverde afstandsbediening. Dankzij de digitale sleeptimer functie bespaar je onnodige stroom. Met de digitale thermostaat past hij zich aan uw welzijn aan. Dankzij het LCD display en de carbon behuizing zorgt hij voor een kwalitatieve en elegante uitstraling.
  WIJ NEMEN VEILIGHEID ZEER SERIEUS: Heeft u huisdieren of kleine kinderen in huis? Met de omvalbeveiliging zit je goed! Door de solide basis wordt de kantelschakelaar geactiveerd als er een mogelijke helling is en schakelt de infraroodkachel direct uit. In tegenstelling tot andere warmtestralers wordt onze infraroodkachel dankzij de oververhittingsbeveiliging automatisch uitgeschakeld, ook als deze oververhit raakt.

  KWALITEIT: Top warmte-efficiëntie! Onze infraroodkachel biedt de hoogste warmte-efficiëntie door de warmte vanuit 3 verschillende hoeken te reflecteren. Verwarmingsoppervlakte van ongeveer 20 m². Gerichte infraroodstraling verwarmt het lichaam direct en efficiënt.

  TECHNISCHE KENMERKEN: Afmetingen apparaat (H x B x D): 100,1 x 33,2 x 40 cm Afmetingen statief (H x B x D): 2,5 x 40 x 33,2 cm Materiaal: Metalen behuizing met beschermrooster Gewicht: 3,9 kg Afstandsbediening: Ja Kantelbeveiliging: Ja IP20 gecertificeerd RoHS gecertificeerd 2 jaar fabrieksgarantie

  174,90 174,9


  Titel: ICQN Infrarood Terrasverwarmer met Beschermhoes, I
  Prijs: € 174,90
  Productcode: 9300000034428163


   

Terrasverwarmer-Infrarood kachel nu met gratis beschermhoes! Elektrische kachel - Terrasverwarmer met 2300 Watt infrarood carbon verwarmingstechniek voor terras, balkon, binnen en buiten. 4 warmtestanden waaronder 730, 1170, 1650 en 2300 Watt.
PERF....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Bol Algemeen
winkelonderdelen
twitter facebook rss top