Adm. Financiële Advisering Kafa
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Hema Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Tenify LED Hardloop Verlichting - USB Oplaadbaar - • Tenify LED Hardloop Verlichting - USB Oplaadbaar - Verstelbaar - Reflecterend - Voor en Achter - Hardloopvest - Borstlamp - Vest - Lichtjes - Wandel Lampjes

  Tenify LED Hardloop Verlichting - USB Oplaadbaar - Door middel van onze Tenify LED hardloop verlichting zorg je ervoor dat buiten activiteiten in het donker een stuk veiliger verlopen. Je herkent het vast wel: Na werk wil je nog even een rondje hardlopen of je wilt je kinderen veilig de hond laten uitlaten. Beide activiteiten kunnen helaas niet doorgaan, het is namelijk donker buiten. Het design van Tenify zal dit voorkomen en zal ervoor zorgen dat jullie voor andere mensen en het verkeer goed te zien zijn! Tenify LED hardloop verlichting:
  Veilig & comfortabel LED voor- achterlicht 3 lichtstanden Verlichte afstand van 50 meter Als beste uit de test gekomen Luxe/stevige uitvoering 120° verstelbare basis Reflecterende/verstelbare band Hoog kwaliteit materiaal USB oplaadbaar door bijgeleverde USB-kabel Gebruiksduur van 5 tot 10 uur Waterbestendig (IP65) Valbestendig Energiebesparende modus Past voor iedereen Veiligheid
  Er gebeuren vaak ongelukken, vooral in het donker en zonder licht. Wanneer je dan naar buiten gaat kan het vaak stressvol zijn voor familie/vrienden. De Led Hardloop Verlichting van Tenify is hiervoor de perfecte oplossing! Je kan buiten in het donker heerlijk actief bezig zijn. De verlichting bevat een voor- achterlicht en 3 lichtstanden: groot licht (stand 1), dimlicht (stand 2) of knipperend licht (stand 3). Dit is gemakkelijk te switchen met de aan/uit knop! Ook bevat de verlichting een verlichte afstand van zo’n 50 meter. Dit alles zorgt ervoor dat jij veilig wordt gezien door de mensen, het verkeer maar ook zelf obstakels ver van tevoren kan herkennen. Hierdoor kan je blessures voorkomen!

  Comfortabel & gemak
  Vervelend zittende reflecterende armbanden of slechte kwaliteit verlichting voor buiten activiteiten in het donker is nu verledentijd. De hardloopverlichting bevat een rekbare band die dus niet alleen reflecterend is maar ook precies af te stellen is op ieder zijn/haar lichaam. De verlichting weegt 203 gram en is daarom uitermate geschikt om te dragen tijdens de activiteit. Ook bevat de verlichting een 120° verstelbare basis. Hierdoor beslis jij zelf of je de verlichting naar: voren, omhoog of omlaag schijnt. De hardloop verlichting zorgt voor comfort en een optimale buiten activiteit.

  USB-oplaadbaar
  De verlichting bevat een 2200 mAh oplaadbare batterij. Met een volle batterij kan je de verlichting zo’n 5 tot 10 uur gebruiken. De led indicatie op het achterlicht laat eenvoudig zien wanneer de lamp opgeladen moet worden. De indicatie heeft 5 lampjes. Elk brandend lampje staat voor 20% van de batterij. De verlichting is voorzien van een micro-USB poort waardoor het gemakkelijk is op te laden met de bijgeleverde USB-kabel. De oplaadtijd is 5 uur en dan gaat hij weer volledig mee!

  Luxe kwaliteit
  De hardloop verlichting bevat een hoge kwaliteit ABS. Deze is stukken veiliger, duurzamer en efficiënter ten opzichte van ‘normale’ hardloop verlichtingen. Ook is de verlichting waterbestendig (IP65) en valbestendig. Hierdoor kan de verlichting zonder problemen worden gedragen in slecht weer! Dit alles zorgt ervoor dat de verlichting als beste uit de test is gekomen en dat mag je zelf ervaren!

  Productspecificaties:
  Merk: Tenify
  Inhoud Verpakking: 1x Tenify LED Hardloop verlichting + USB-kabel + Nederlandse handleiding
  Diameter koplamp: 6 cm
  Afmetingen achterlicht: 7,1 cm x 11,7 cm x 1,7 cm
  Gewicht: 203 gram
  Materiaal: ABS
  Kleur: Zwart
  Aanvoer: USB
  Oplaadtijd: 5 uur
  Gebruiksduur: 5 tot 10 uur

  Productveiligheid
  Wij geloven in de kwaliteit van onze producten en streven naar de hoogste productveiligheid voor onze klanten. Onze producten zijn daarom voorzien van een CE-markering en zijn daarmee door de strenge, Europese keuringen gekomen. Dit product is daarom helemaal veilig in gebruik.

  100% Tevredenheidsgarantie
  Wij geloven in de kwaliteit van onze producten en streven ernaar iedereen optimaal te kunnen helpen. Ben je niet tevreden met je aankoop? We kijken graag samen naar een gepaste oplossing.

  Is de Tenify LED Hardloop Verlichting, om wat voor reden dan ook, toch niet geschikt voor jou? Dan is retourneren helemaal gratis.

  Bestel vandaag jou LED hardloop verlichting van Tenify en zorg hiermee voor een veilig en optimale buiten activiteit!

  23,95 23,95


  Titel: Tenify LED Hardloop Verlichting - USB Oplaadbaar -
  Prijs: € 23,95
  Productcode: 9300000118803930


   

Door middel van onze Tenify LED hardloop verlichting zorg je ervoor dat buiten activiteiten in het donker een stuk veiliger verlopen. Je herkent het vast wel: Na werk wil je nog even een rondje hardlopen of je wilt je kinderen veilig de hond laten u....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top