Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Flevolamb Flevolamb
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Biddinghuizen
BOL.com Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Microsoft Office 2019 Professional Plus Microsoft


 • Microsoft Office 2019 Professional Plus Microsoft
  Microsoft Office 2019 Professional Plus Microsoft Microsoft Office 2019 Professional Plus Microsoft Office 2019 is de beste optie voor iedereen die Office op één computer (eenmalige activatie) willen gebruiken en geen abonnement willen. Office 2019 is perfect voor teamwerk. Wanneer u het document opslaat in de cloud kunt u eenvoudig tegelijkertijd in hetzelfde document werken in Word en PowerPoint. Office 2019 is een eenmalige aankoop. In Office 2019 Professional bevinden zich de volgende programma’s: Word 2019 – Maak professionele documenten en werk uw ideeën uit.
  Excel 2019 – Tabellen, formules maken en evalueren met de kwalitatieve analyse functies.
  PowerPoint 2019 – Overtuig met effectieve presentaties.
  OneNote 2019 – Bundel uw notities op een plek.
  Outlook 2019 – Beheer uw e-mails, contacten en afspraken.
  Access 2019 – Beheer uw databases en pas voortgangsverslagen aan.
  Publisher 2019 – Ontwerp professionele publicaties en marketing materiaal. Functies Microsoft Office 2019: Oneindig te gebruiken op één computer Werkt perfect samen met Windows 10 Altijd toegang tot uw bestanden via OneDrive Keuze tussen Nederlands, Engels, en 40 andere talen Samenwerken aan documenten Eenvoudig delen Geoptimaliseerd voor (touch) aanraking Nieuw in Microsoft Office 2019:
  Word: Daar is nu te kiezen voor een donker thema, ideaal voor wie vaak ’s avonds nog achter de pc zit. Ook nieuw is een spraak-naar-tekst-functie, zodat u kunt dicteren. Momenteel is er nog geen ondersteuning voor de Nederlandse taal. De nieuwe voorleesfunctie werkt wel in onze taal. PowerPoint: In PowerPoint kunt u aan de slag met Zoom en Morph. Zoom is een manier om tijdens een presentatie snel een overzicht te krijgen van alle dia’s en vervolgens rap naar de slide te springen die u zoekt. Excel: Het zal u niet verbazen dat er in Excel verschillende nieuwe formules zijn bijgekomen, naast aanpassingen aan bestaande formules zodat deze gemakkelijker uit te voeren zijn. Ook zijn er nieuwe manieren om data te visualiseren. Outlook: Outlook biedt momenteel de Focussed Inbox, ‘Postvak in met prioriteit’. Het mailprogramma maakt automatisch onderscheid tussen belangrijke mailtjes en bijvoorbeeld reclame-mails. U kunt dit als u wilt ook weer uitschakelen. Tevens handig zijn @-mentions, zodra iemand specifiek uw aandacht wil trekken in een mail die aan meerdere mensen wordt verstuurd.
  het gaat hier om een digitale Microsoft Key en software !!!
  digital-products.be

  70,00 70


  Titel: Microsoft Office 2019 Professional Plus Microsoft
  Prijs: € 70,00
  Productcode: 9300000125666303


   

Microsoft Office 2019 Professional Plus Microsoft Office 2019 is de beste optie voor iedereen die Office op één computer (eenmalige activatie) willen gebruiken en geen abonnement willen. Office 2019 is perfect voor teamwerk. Wanneer u het document o....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top