Adm. Financiële Advisering Kafa
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Coolblue Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Mario + Rabbids Sparks of Hope - Cosmic Edition -


 • Mario + Rabbids Sparks of Hope - Cosmic Edition -
  Mario + Rabbids Sparks of Hope - Cosmic Edition - Vorm een team samen met Mario, Luigi, Princess Peach, Rabbid-Peach, Rabbid-Luigi en hun vrienden op een kosmische reis om een kwaadaardige entiteit te verslaan en je Spark-maatjes te redden. Verken de planeten in de melkweg terwijl je mysterieuze geheimen en meeslepende quests ontdekt!

  EXTRA CONTENT**:
  De Cosmic Edition van de game bevat:
  De basisgame Bevat daarnaast de Galactisch-prestigecollectie, met drie exclusieve en superstijlvolle wapenskins voor je team die je direct kunt ontgrendelen. Red het sterrenstelsel, maar doe het wel in stijl!
  KENMERKEN:
  Stel je droomteam samen met drie helden uit een eclectische selectie van negen. Versla alle nieuwe eindbazen en ook een aantal bekende vijanden in de melkweg. Red de griezelige Sparks in de melkweg, zij geven je diverse krachten die je helpen tijdens jouw gevechten. Ontketen de vaardigheden van je helden, maar ga strategisch te werk terwijl je je vijanden neerslaat, je teamgenoten gebruikt voor grote sprongen en dekking zoekt.
  *Aanbod is onderhevig aan wijzigingen. Internetverbinding en Nintendo-account vereist. Kan op elk moment beschikbaar worden gesteld voor verkoop en/of worden weggegeven, naar eigen inzicht van Ubisoft.
  **Aanbod is onderhevig aan wijzigingen. Internetverbinding en Nintendo-account vereist. Kan op elk moment beschikbaar worden gesteld voor verkoop en/of worden weggegeven, naar eigen inzicht van Ubisoft.

  39,79 39,79


  Titel: Mario + Rabbids Sparks of Hope - Cosmic Edition -
  Prijs: € 39,79
  Productcode: 9300000112502721


   

Vorm een team samen met Mario, Luigi, Princess Peach, Rabbid-Peach, Rabbid-Luigi en hun vrienden op een kosmische reis om een kwaadaardige entiteit te verslaan en je Spark-maatjes te redden. Verken de planeten in de melkweg terwijl je mysterieuze geh....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top