Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Biddinghuizen
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Gillette Mach3 - 8 Stuks - Scheermesjes • Gillette Mach3 - 8 Stuks - Scheermesjes

  Gillette Mach3 - 8 Stuks - Scheermesjes Voelt beter dan een nieuw wegwerpmesje, zelfs bij de 10e scheerbeurt (in vergelijking met de Gillette Blue II Plus)

  De Gillette Mach3 navulmesjes voor mannen scheren dicht op de huid zonder roodheid en voelen na de 10e scheerbeurt beter dan een nieuw wegwerpmesje bij de eerste scheerbeurt*. Elk navulmesje heeft 3 DuraComfort scheermesjes voor langdurend comfort. De gelstrip helpt de huid te beschermen tegen roodheid en de geavanceerde Skin Guard helpt de huid strakker te maken en voor te bereiden op de scheerbeurt. Deze Mach3 navulmesjes kunnen worden gebruikt met elk Mach3 scheersysteem.

  • Scheert dichter op de huid zonder roodheid (in vergelijking met het Gillette Blue II Plus wegwerpmesje)
  • 3 DuraComfort scheermesjes voor langdurend comfort
  • De gelstrip helpt de huid tegen roodheid te beschermen
  • De geavanceerde Skin Guard helpt de huid strakker te maken en voor te bereiden op de scheerbeurt
  • Past op alle Mach3 scheersystemen


  Maak je scheerbeurt nog beter
  Ervaar de buitengewone prestatie van het Gillette Mach3-scheersysteem voor mannen. De Mach3 met DuraComfort-scheermesjes voor langdurend comfort, en geavanceerde Skin Guards die je haar voorbereiden op het scheren terwijl de Gelstrip helpt beschermen tegen roodheid*. Reactieve scheermeshouders houden de mesjes dichter op je huid. Bovendien past het draaiende scheerhoofd zich aan de contouren van je gezicht aan voor een comfortabelere scheerbeurt*.
  *vs. Blue II Plus-wegwerpmesjes


  Ontworpen voor comfort
  Gillette Mach3-scheermesjes zijn ontworpen om dichter op de huid te scheren, zonder alle roodheid*. Je tiende scheerbeurt met Mach3 voelt beter dan je eerste met een wegwerpmesje*.
  *vs. Blue II Plus-wegwerpmesjes


  Maak je scheerbeurt compleet
  Het Gillette Mach3-scheermesje is compatibel met alle Mach3-navulmesjes om vervangen eenvoudiger te maken. Voor optimale Gillette-scheerresultaten en bescherming tegen een branderig gevoel**, rond je je scheerbeurt af met Gillette Mach3 Smooth-scheergel.
  **in vergelijking met Mach3-scheerschuimen


  DuraComfort-scheermesjes voor langdurend comfort
  Gillette Mach3 met DuraComfort-mesjes voor langdurend comfort en makkelijk scheren*. Bovendien is de Open Blade Architecture ontworpen voor betere reiniging*.
  *vs. Blue II Plus-wegwerpmesjes


  Ultiem glijcomfort bij elke scheerbeweging
  Gillette Mach3 met Gelstrip die glijdt en zo helpt te beschermen tegen roodheid. De strip van het mesje vervaagt om aan te geven dat je niet meer geniet van optimale scheerprestaties; gemakkelijk te vervangen door een ander Mach3-mesje. Naast de comfort Gelstrip, helpt de geavanceerde Skin Guard van Mach3 om je huid strakker te maken en voor te bereiden op de scheerbeurt.


  Draaiend scheerhoofd voor moeiteloos scheren
  Het draaiende scheerhoofd van Gillette Mach3 volgt de contouren van je gezicht voor makkelijker*, comfortabeler scheren.
  *vs. Blue II Plus-wegwerpmesjes


  Premium ergonomisch handvat voor goede controle
  Het Gillette Mach3-handvat is ergonomisch ontworpen en heeft elastomeer handgrepen voor een vaste grip en betere controle, zelfs wanneer het nat is. Mach3-handvatten zijn compatibel met alle Mach3-mesjes voor meer veelzijdigheid.

  16,75 16,75


  Titel: Gillette Mach3 - 8 Stuks - Scheermesjes
  Prijs: € 16,75
  Productcode: 9200000073770387


   

Voelt beter dan een nieuw wegwerpmesje, zelfs bij de 10e scheerbeurt (in vergelijking met de Gillette Blue II Plus)

De Gillette Mach3 navulmesjes voor mannen scheren dicht op de huid zonder roodheid en voelen na de 10e scheerbeurt beter dan een n....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Bol Algemeen
winkelonderdelen
twitter facebook rss top