Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Flevolamb Flevolamb
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Coolblue Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Pictionary Air Harry Potter - Actiespel


 • Pictionary Air Harry Potter - Actiespel
  Pictionary Air Harry Potter - Actiespel Aspirant-heksen en tovenaars zullen dol zijn op het magische plezier dat gepaard gaat met het spelen van Pictionary Air Harry Potter!

  Inbegrepen bij deze betoverende versie van het klassieke familietekenspel zijn 112 dubbelzijdige aanwijzingskaarten geïnspireerd op de Wizarding World, die spelers in de lucht tekenen en op het scherm zien met een Pictionary Air-pen in de vorm van Harry Potter's toverstok. Download de gratis Pictionary Air-app om aan de slag te gaan. Dit Harry Potter-spel zal iedereen charmeren tijdens familiespelavonden! Kleuren en decoraties kunnen variëren. Kenmerken Inhoud: Een Pictionary Air Harry Potter Magisch Familie Tekenspel Deze betoverende Harry Potter-editie van het klassieke Pictionary-tekenspel brengt de magie van de franchise tot leven, terwijl kinderen in de lucht tekenen en het op het scherm zien Kies een Hogwarts-huis om voor te spelen (Griffoendor, Huffelpuf, Zwadderich of Ravenklauw) en pak vervolgens een van de speciale aanwijzingskaarten die zijn geïnspireerd op de Tovenaarswereld om te beginnen Teken om de beurt afbeeldingen met de fantastische replica van Harry Potter's toverstok terwijl teamgenoten de afbeeldingen raden die op het scherm verschijnen. Het team dat de meeste punten scoort, wint het Pictionary-spel Download gewoon de gratis Pictionary Air-app, richt de in-app-camera op de illustrator en de schets verschijnt op het scherm van het smartapparaat Games kunnen ook naar een tv worden gegoten met Apple TV, Chromecast of andere streaming-apparaten (bekijk de Pictionary Air-ondersteuningspagina voor volledige compatibiliteit) 4 of meer spelers

  28,99 28,99


  Titel: Pictionary Air Harry Potter - Actiespel
  Prijs: € 28,99
  Productcode: 9300000045192880


   

Aspirant-heksen en tovenaars zullen dol zijn op het magische plezier dat gepaard gaat met het spelen van Pictionary Air Harry Potter!

Inbegrepen bij deze betoverende versie van het klassieke familietekenspel zijn 112 dubbelzijdige aanwijzingskaar....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top