Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Flevolamb Flevolamb
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

BOTC Fietsverlichting USB oplaadbaar - Oplaadbare • BOTC Fietsverlichting USB oplaadbaar - Oplaadbare USB Led Fietslamp - Voorlicht & Achterlicht - Waterdicht

  BOTC Fietsverlichting USB oplaadbaar - Oplaadbare BOTC SLIMME OPLAADTECHNOLOGIE. USB oplaadbare fietslamp. Alles wat je nodig hebt is een Micro-USB kabel. Waterbestendig tot IPX4 - Beschermd tegen spatwater vanuit elke hoek. Het fietslicht ondersteunt volledige helderheid, halve helderheid, snel knipperen en langzaam knipperen.
  Gemakkelijk los te maken en geschikt voor kamperen, honden uitlaten of avontuurlijke buitenactiviteiten. Achterlicht heeft een constante en flikkermodus (4 MODE volledige helderheid, halve helderheid, snel knipperen en langzaam knipperen modus) om volgende auto's / mensen te waarschuwen. Het universele ontwerp zet op, maakt één grootte om alle fiets Gegarandeerd te passen, Berg, Grote Wegfietsen, Stadsfietsen, of om het even welke Fiets met inbegrip van Kinderfietsen. De Akale fiets licht set installeert in minder dan 7 seconden. Geen kwestie welke fiets u rijdt en zijn zeer sterk aanbiddelijk. (Bekijk de handleiding) Ben je op zoek naar een set duurzame en extra felle fietsverlichting? Hier is het dan. Onze fietsverlichting heeft een accucapaciteit van 650 mAh voor langdurig gebruik.

  In het donker wil je natuurlijk kunnen zien waar je fietst en zichtbaar zijn in het verkeer. De voorlamp heeft schijnsterkte van maarliefst 400 lumen. De verlichting is klein en compact, maar geeft voldoende licht om goed zichtbaar te zijn in het verkeer. Vier lichtmodusopties - Zowel het witte voorlicht als het rode achterlicht ondersteunen 4 lichtmodi: constante volledige helderheid / constante halve helderheid / explosieve flits / stroboscopisch
  Beide lampen zijn compact en licht van gewicht, zodat je ze makkelijk mee kan nemen. Met deze verlichtingsset trek je onmiddellijk de aandacht van andere weggebruikers. Geavanceerde siliconen bevestigingsriem welke op elke fiets bevestigd kan worden op een stang naar keuze. Veilig rijden: Leid de weg met de koplamp en u hoeft zich geen zorgen te maken dat andere weggebruikers u niet zien. * De behuizing is van hard plastic en kan tegen een stootje.
  * LED-fietsverlichting met 4 instellingen: hoog vermogen / laag vermogen / stroboscoop / SOS.
  * USB oplaadbare ingebouwde batterij met 650 mAh. Dit komt neer om 55 branduren per charge! Eenvoudig te installeren en af te nemen.
  Geavanceerde siliconen bevestigingsriem welke op elke fiets bevestigd kan worden op een stang naar keuze.
  Veilig rijden: Leid de weg met de koplamp en u hoeft zich geen zorgen te maken dat andere weggebruikers u niet zien.

  De BOTC fietslampen zijn waterproof en kan je dus elk seizoen gebruikt worden. De lampen zijn zo ontworpen dat ze het verkeer om je heen niet verblinden. Ingebouwde 400 mAh lithiumbatterij maakt deze LED-fietsverlichting superhelder in het donker.

  In de doos:
  LED Voorlicht
  LED Achterlicht
  2 x siliconen bevestigingsband
  2 x USB oplaadkabel

  Tip : zorg dat je je lamp altijd hebt opgeladen thuis, dan heb je in combinatie met de krachtige accu altijd genoeg licht bij je. KOOP MET VERTROUWEN: Ascher is toegewijd aan het verstrekken van onze klanten met producten van hoge kwaliteit, zijn wij toegewijd aan het verzekeren van uw volledige tevredenheid. Neem contact met ons op wanneer u een probleem, zullen we het probleem op te lossen voor u zo spoedig mogelijk.

  17,95 17,95


  Titel: BOTC Fietsverlichting USB oplaadbaar - Oplaadbare
  Prijs: € 17,95
  Productcode: 9300000119538098


   

BOTC SLIMME OPLAADTECHNOLOGIE. USB oplaadbare fietslamp. Alles wat je nodig hebt is een Micro-USB kabel. Waterbestendig tot IPX4 - Beschermd tegen spatwater vanuit elke hoek. Het fietslicht ondersteunt volledige helderheid, halve helderheid, snel kn....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top