Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Flevolamb Flevolamb
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

ZAAK. Kess 550 Watt infrarood verwarmingspaneel ka • ZAAK. Kess 550 Watt infrarood verwarmingspaneel kachel - vrijstaand of wandmontage

  ZAAK. Kess 550 Watt infrarood verwarmingspaneel ka De Infrarood-verwarmingsplaat 550W is onze beste aanbeveling als ruimtes die langere tijd onverwarmd zijn geweest moeten worden voorzien van een effectieve verwarmingsbron of als u het thuis ergens doelgericht en goedkoop aanvullend lekker verwarmd wilt hebben.

  Want waar klassieke verwarmingen die met convectiewarmte werken de lucht in de ruimte verwarmen, werkt het zonder convectie-verlies met directe warmte door middel van infraroodstraling volgens het natuurlijke principe van de zon.

  Hier enkele toepassingsmogelijkheden Verwarming van woonruimtes - Of het nu gaat om woonruimtes, overdekte veranda's of badkamers, als het om doelgerichte extra-verwarming gaat, verwarmt de infrarood-verwarming direct daar, waar het voor de bewoners nodig is. Ze kan ruimtebesparend aan de muur gemonteerd worden en heeft enkel een standaard-stopcontact nodig. Horeca-gebruik - Staand of als muurapparaat is de infrarood-verwarmingsplaat de optimale oplossing voor doelgerichte verwarming van verkoopkramen of terrassen en daarbij veel effectiever dan de traditionele gaskachels Snellere droging van muren - Bij bouwdroging of -sanering kan de infraroodverwarming binnen korte tijd duidelijk meer vocht uit de muur halen Werkplek-verwarming - Eenvoudig met de standvoeten op de korte kant (verticaal) geplaatst, biedt te infrarood-verwarming veel voordelen op koele en tochtgevoelige werkplekken, bijvoorbeeld in het magazijn, achter koeltoonbanken en in werkplaatsen of grote hallen. Voordelen in de praktijk Efficiënt verwarmingsvermogen door middel van milieuvriendelijke IR-C-straling Warmtetransport via lichtgolven - directe objectverwarming zonder convectieverlies Maximaal rendement: 100 % van de gebruikte elektrische energie wordt omgezet in verwarmingsvermogen Schone warmte - geen geluid, geen stank, geen condens, geen zuurstofverbruik, geen onaangenaam opwervelen van stof Geïntegreerde ophanginrichting voor bevestiging aan de muur of aan montagesteunen (niet geschikt voor plafondmontage) Ook als staand apparaat te gebruiken Direct inzetbaar - geen extra installatie of verbouwing noodzakelijk Deze energiezuinige en milieuvriendelijke infraroodverwarming/paneelradiator is extreem dun en zeer eenvoudig te installeren.
  Deze IR-(infrarood) radiator is 1 cm dun. Ook als hij wordt gemonteerd, is hij slechts ongeveer 3 cm van de muur verwijderd. Bovendien kan hij in elke kleur worden gelakt, zodat je in je interieur kunt aanpassen. Infrarood radiatoren zijn veel efficiënter, energiezuiniger en milieuvriendelijker dan conventionele radiatoren.
  Conventionele radiatoren gebruiken altijd lucht om de warmte te transporteren. In tegenstelling tot werken infraroodradiatoren als de zon. De verwarmingsgolven worden rechtstreeks overgedragen naar elk vast materiaal in de kamer. Op deze manier wordt veel energie bespaard. Bovendien is deze IR-radiator zeer eenvoudig te installeren met de montageaccessoires.
  Hij is ook eenvoudig te gebruiken en te reinigen. Technische specificaties: - 550 watt.
  - Kleur: wit.
  - Materiaal: Keramiek
  - Kabellengte: 1,5 m Afmetingen: 80 x 60 x 1 cm
  - Maximaal vermogen: 550 W.
  - Nominaal vermogen: 500 W.
  - Spanning/frequentie: AC 220 ~ 240 V, 50/60 Hz.
  - Oppervlaktetemperatuur: 70 °C ~ 95 °C
  - Met aan/uit-schakelaar / -veiligheidsklasse: IP 24
  - Een ingebouwde thermostaat voor het behoud van de maximale temperatuur (ongeveer 95 °C).
  - Beveiligd tegen oververhitting
  - Kan worden gelakt.
  - Wandradiator.
  - GS (geteste veiligheid).
  Inhoud levering: - 1 x infrarood verwarmingspaneel.
  - 1 x montagemateriaal.
  - 1 x montagehandleiding

  199,99 199,99


  Titel: ZAAK. Kess 550 Watt infrarood verwarmingspaneel ka
  Prijs: € 199,99
  Productcode: 9300000126665166


   

De Infrarood-verwarmingsplaat 550W is onze beste aanbeveling als ruimtes die langere tijd onverwarmd zijn geweest moeten worden voorzien van een effectieve verwarmingsbron of als u het thuis ergens doelgericht en goedkoop aanvullend lekker verwarmd ....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top