Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Fance Smartwatch - Zwart - Smartwatch Heren & Dame • Fance Smartwatch - Zwart - Smartwatch Heren & Dames - HD Touchscreen - Horloge - Stappenteller - Bloeddrukmeter - Saturatiemeter - IOS & Android

  Fance Smartwatch - Zwart - Smartwatch Heren & Dit slimme horloge helpt je alles uit jezelf te halen en heeft alles wat je van een smartwatch verlangt. Misschien is het wel tijd om weer aan het werk te gaan, de hoogste tijd weer eens te sporten, hoe laat het is, alles lees je af op dit horloge. De handige functies zijn verwerkt in een ontzettend elegant design. Waar je normaal wel eens vergat op je horloge te kijken om die belangrijke afspraak te halen, nu kan je je ogen er niet vanaf houden.

  Handig en slim

  Dit horloge is zijn tijd ver voorbij. Natuurlijk zie je nog altijd in een oogopslag hoe laat het is, maar lees je ook je berichten, neem je de telefoon op, en beheer je je muziek. Dan hebben we het nog niet eens gehad over de diverse gezondheidsfuncties, waaronder continue hartslagregistratie, het meten van de kwaliteit van je slaap, tijdens de menstruatieperiode en het controleren van je zuurstofgehalte en bloeddruk. Dit elegante horloge heeft het beste met je voor, dat is zeker duidelijk.

  Snel te verbinden met jouw toestel

  Geen gedoe met connectiviteit. De smartwatch voor dames koppel je eenvoudig aan je iOS of Android toestel. Dankzij de Bluetooth 5.0 verbinding komt er een snelle verbinding tot stand waardoor je snel en probleemloos je berichten en oproepen op je horloge ziet.

  Voordelen:
  Volledig touch screen
  HD beeld
  Volle batterij gaat tot 10 dagen mee
  Snelle verbinding met telefoon dankzij Bluetooth 5.0
  Praktisch en elegant
  Diverse gezondheids functies, zoals hartslag- zuurstof- en bloeddrukmeter
  Scherm is te personaliseren
  Altijd bereikbaar
  Ondersteunt diverse trainingen

  Kenmerken:
  Schermgrootte: 1.7 inch
  Gewicht: 172 gram
  Bluetooth 5.0 verbinding
  Handleiding in het Nederlands, Engels en Frans
  Waterdichtheid: IP67 (Regen- & spatwaterdicht)
  GPS in combinatie met smartphone
  IPS Touchscreen
  Koppeling met Android en iOS toestellen
  Diverse meetwaarden, waaronder zwangerschap tracking, kwaliteit slaap en stappen tellen
  Continu hartslag meting

  Tijd om te sporten! Maak een keuze uit de verschillende trainingen op deze smartwatch voor dames en houd je voortgang bij. Verbrande calorieën en je gemiddelde hartslag laten zien hoe je ervoor staat op conditioneel gebied. Ook je menstruatie, ovulatie en vruchtbare dagen worden bijgehouden. Al met al is dit een heel complete smartwatch die zeker de behoefte aan feitjes, informatie en statistieken zal bevredigen.

  Te gebruiken voor
  Deze smartwatch verbind je eenvoudig met jouw Android of iOS toestel. Mailtjes lezen, gesprekken aannemen/beëindigen, maar ook jouw ideale trainingsmaatje voor de meest uiteenlopende sporten. Houd je slaap en hartslag bij en ontdek hoeveel calorieën je hebt verbrand. Dit slimme horloge is slimmer dan slim.

  Wat zit er in de verpakking?
  Smartwatch
  Oplader
  Handleiding en toegang tot de bijbehorende app


  Nooit meer te laat komen en een zwak voor handige gadgets? Dan is deze smartwatch exact wat je zoekt. Haast je en bestel direct je eigen exemplaar.

  49,95 49,95


  Titel: Fance Smartwatch - Zwart - Smartwatch Heren &
  Prijs: € 49,95
  Productcode: 9300000119852765


   

Dit slimme horloge helpt je alles uit jezelf te halen en heeft alles wat je van een smartwatch verlangt. Misschien is het wel tijd om weer aan het werk te gaan, de hoogste tijd weer eens te sporten, hoe laat het is, alles lees je af op dit horloge. D....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top