Flevolamb Flevolamb
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Innova 3-in-1 Draadloze Oplader (15W snellader) - • Innova 3-in-1 Draadloze Oplader (15W snellader) - Opvouwbaar - Geschikt voor iPhone & Android Smartphones - Geschikt voor Apple iWatch Airpods Galaxy Buds - Draadloos Qi Station - GSM Lader - Sams

  Innova 3-in-1 Draadloze Oplader (15W snellader) - Bent u ook klaar met alle kabels rond uw nachtkastje of werkplek om uw apparaten op te laden? Met de Innova Essentials 3-in-1 draadloze oplader zijn overbodige kabels verleden tijd en heeft u één centraal punt om al uw apparaten tegelijkertijd op te laden. De 15 Watt Quick Charge 3.0 output van de draadloze oplader zorgt er ook nog eens voor dat het laden van uw apparaten razendsnel gaat. Door het unieke en innovatieve opvouwbare design neemt u de oplader ook gemakkelijk overal mee naartoe! Door de unieke multifunctionele LED-indicator is de oplader ook nog eens uiterst geschikt om te gebruiken als nachtlampje.
  Voordelen Innova Essentials 3-in-1 draadloze oplader Razendsnel laden door 15 watt Quick Charge 3.0 Uniek compact & opvouwbaar design Gemakkelijk mee te nemen Meerdere standen voor de ideale houding Handige multifunctionele LED-functie Kan tevens gebruikt worden als nachtlampje Geschikt voor Apple & Android 2 telefoons tegelijk opladen Voor- en zijvlak geschikt voor alle telefoons met draadloos laden Snel en veilig laden Ideaal voor thuiswerkers Telefoon makkelijk te gebruiken tijdens het laden Dient tevens als telefoonhouder Geschikt voor de nieuwste Apple Watch IOS update Alle smartphones die over draadloos opladen beschikken kunnen met deze 3-in-1 draadloze oplader opgeladen worden. Het laadstation is geschikt voor Apple iPhone, Apple Watch, Airpods, Galaxy Buds en voor alle Android telefoons met draadloze oplaadfunctie.
  ➤ Tip: De Innova-Essentials 3-in-1 draadloze oplader is geschikt voor elke adapter. Voor de optimale Quick Charging functionaliteit raden wij aan om een adapter te gebruiken van 15 Watt of meer. Deze worden meestal standaard meegeleverd bij uw smartphone. Uniek design Door het unieke en innovatieve opvouwbare design van de oplader kunt u deze gemakkelijk overal mee naartoe nemen en gebruiken waar u maar wenst. De oplader is in meerdere standen te verstellen zodat u tijdens het opladen gemakkelijk uw telefoon kunt bedienen, notificaties kunt bekijken en/of films en series kunt zien. Ideaal voor naast uw werkplek!

  Case vriendelijk Draag je een hoesje om je telefoon? Dat is geen probleem voor de 3-in-1 draadloze oplader van Innova Essentials. De oplader is sterk genoeg om door het hoesje heen te werken. Dit geldt voor zowel smartphones als Airpods.

  Werking De Innova Essentials 3-in-1 Draadloze Oplader heeft een slimme licht indicator die de status van je toestel weergeeft. Blauw lampje brandt - Oplader is in stand-by Blauw licht ademt - Draadloze oplader laadt de telefoon op Blauw licht knippert - Detecteert vreemde voorwerpen/telefoon is verkeerd uitgelijnd Licht nodig in de slaapkamer? Het is met één druk op de knop mogelijk om de LED-indicator in- en uit te schakelen. Waardoor deze draadloze oplader ook uiterst geschikt als nachtlampje.
  QI & Veiligheid
  De Innova Essentials 3-in-1 draadloze oplader is door onafhankelijke labs uitgebreid getest op onder andere veiligheid en gebruiksgemak. De Innova Essentials draadloze oplader is dus met zekerheid veilig in gebruik. De Innova Essentials draadloze oplader is voorzien van de volgende certificeringen:

  CE-certificering ROHS FCC
  Om ervoor te zorgen dat de apparaten veilig kunnen opladen, is de draadloze oplader beveiligd tegen oververhitting, overbelasting en kortsluiting. Dankzij deze beveiliging kunt u alle apparaten de hele nacht lang gerust op de oplader laten. Het materiaal aan de onderkant zorgt ervoor dat de houder altijd op zijn plek blijft staan en niet verschuift.


  Apple watch update

  De Innova Essentials 3-in-1 draadloze oplader is voorzien van een nieuwe update waardoor het vanaf nu ook mogelijk is om alle Apple Watches die voorzien zijn van de laatste IOS update op te laden.

  Let op: Het horlogeplatform is alleen geschikt voor Apple Watches

  Product specificaties Kleur: Zwart Materiaal: ABS Gewicht: 280 gram Output vermogen: 15 Watt Certificaten: CE-veiligheidskeurmerk, FCC, ROHS Inhoud verpakking Innova Essentials 3-in-1 draadloze oplader 1 USB naar USB-C oplaadkabel (1 meter) 1 Handleiding

  29,99 29,99


  Titel: Innova 3-in-1 Draadloze Oplader (15W snellader) -
  Prijs: € 29,99
  Productcode: 9300000106494337


   

Bent u ook klaar met alle kabels rond uw nachtkastje of werkplek om uw apparaten op te laden? Met de Innova Essentials 3-in-1 draadloze oplader zijn overbodige kabels verleden tijd en heeft u één centraal punt om al uw apparaten tegelijkertijd op te ....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Bol Algemeen
winkelonderdelen
twitter facebook rss top