Flevolamb Flevolamb
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Hema Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Lekro Waterfles met Tijdmarkeringen - Motivatie Dr


 • Lekro Waterfles met Tijdmarkeringen - Motivatie Dr
  Lekro Waterfles met Tijdmarkeringen - Motivatie Dr Wil je meer water drinken maar vind je het lastig om je daaraan te houden? We weten allemaal dat water goed voor ons is. Toch drinkt 75% van de mensen te weinig water. Laat je motiveren door water te drinken uit de juiste waterflessen! Met de Lekro 1 Liter drinkflessen drink je met gemak de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid water. De fles heeft een snelle waterstroom en klik je binnen een handomdraai open. Houd jezelf scherp via de tijdsmarkeringen. Of maak je water smaakvol met fruit! Het fruit filter houdt alle fruitresten tegen. Vul de fles 2x per dag en je zit al op de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid water!

  Drink jij voldoende water? Dan kun je de volgende voordelen verwachten: ✔ Een stralende huid en frisse look
  ✔ Krijg meer energie door de dag heen
  ✔ Reinig je lichaam
  ✔ Voorkom hoofdpijn
  ✔ Verlies sneller gewicht Motiverende tijdsmarkeringen Krijg jij wel voldoende water binnen? Grote kans dat je met die paar glaasjes per dag niet aan 2 Liter komt. En hoeveel milliliter water zit er nou in een glaasje? De Lekro drinkfles met tijdstippen helpt je een handje. Herinner jezelf om binnen de tijd je water te drinken. Zo voorkom je de nachtelijke plasjes omdat je ‘s avonds nog een hele fles moest drinken. De motiverende teksten helpen je op weg en jij drinkt met plezier door je dag heen.

  De Lekro waterfles: ✔ Motiveer jezelf om meer water te drinken
  ✔ Doelgerichte tijdsmarkeringen
  ✔ Gemakkelijk te openen en sluiten
  ✔ Snelle watertoevoer
  ✔ BPA-vrij
  ✔ 1 Liter waterfles
  ✔ 100% lekproof!
  ✔ Vaatwasserbestendig
  ✔ Met draagkoord
  ✔ Fruit filter voor water met smaak
  ✔ Shaker - shake bal voor proteïne shakes

  Fruit water, proteïne shake of gewoon water De hele dag door water drinken is best eentonig! Vrolijk je water eens op met wat zoet fruit zoals aardbeien of juist een frisse komkommer en citroen. De Lekro fles bevat een handig fruit filter zodat er geen losse stukjes in je mond komen. Daarnaast bevat de set ook een shake bal. Maak eenvoudig een proteïne shake om je spieren sterk te houden. Of drink gewoon een heerlijk koud watertje.

  Eenvoudig schoon te houden Heb je een shake gemaakt of fruitwater? Spoel je fles simpelweg om met warm water. De Lekro waterfles is ook geheel vaatwasserbestendig. We raden het wel altijd aan om de fles met de hand schoon te spoelen. Hiermee verleng je de levensduur van je waterfles en kun je er langer van genieten.

  Specificaties: ➤ Inhoud: Waterfles, fruitfilter en shake bal
  ➤ Materiaal: Tritan
  ➤ Kleur: Blauw
  ➤ Inhoud: 1 Liter
  ➤ Gewicht: 300 gram

  Verras jouw vrienden of familie met de motiverende drinkfles van Lekro en help mee een katertje tijdens de feestdagen te voorkomen! ;)

  27,95 27,95


  Titel: Lekro Waterfles met Tijdmarkeringen - Motivatie Dr
  Prijs: € 27,95
  Productcode: 9300000022722144


   

Wil je meer water drinken maar vind je het lastig om je daaraan te houden? We weten allemaal dat water goed voor ons is. Toch drinkt 75% van de mensen te weinig water. Laat je motiveren door water te drinken uit de juiste waterflessen! Met de Lekro ....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top