AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Biddinghuizen
BOL.com Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Marvel Spiderman - Battle Cubes Arena Set - Spider


 • Marvel Spiderman - Battle Cubes Arena Set - Spider
  Marvel Spiderman - Battle Cubes Arena Set - Spider Marvel Spiderman - Battle Cubes Battle Arena Set
  Ga de ultieme strijd aan met de Marvel Spiderman Battle Cubes Battle Arena Set! Kies je aanval en zet je Cube in aanvalsmodus klaar in de arena, ready to battle! Heb je al meerdere Battle Cubes verzameld? Geef ze een eigen plekje in de arena. De Marvel Spiderman Battle Cubes Battle Arena Set wordt geleverd met twee exclusieve Battle Cubes: Metallic Spider-Man en glow in the dark Venom! Speluitleg
  Versla de Battle Cube van je tegenstander door de ultieme steen-papier-schaar-uitdaging aan te gaan! De speler kiest steen, papier of schaar op zijn Battle Cube en verbergt zijn keuze door deze af te dekken met het masker van zijn superheld. Dit masker kan bijvoorbeeld Spider-Man zijn, of Iron Man! Denk goed na... en vouw na je keuze je Battle Cube binnenstebuiten om hem in aanvalspositie te zetten. Lanceer nu de Battle Cubes om te zien wie de winnaar van de battle zal zijn... de verliezer wordt gevangen genomen door de Battle Cube van de winnaar!

  Verzamel ze allemaal!
  De Battle Cubes zijn beschikbaar in de super coole stijlen MARVEL© Spiderman en MARVEL© Avengers! In totaal zijn er veertien superhelden te verzamelen. Verzamel ze allemaal! Naast de Superhelden ontvang je bij elke Battle Set zes puzzelstukjes. Er zijn in totaal 48 puzzelstukjes te verzamelen. Hiermee kun je een supermooie Marvel puzzel maken! Tip: Ruil dubbele puzzelstukjes met je vrienden.

  Battle Cubes app
  Download de Battle Cubes app en unlock met de bijgeleverde unieke code je Battle Cube in de app! Train je Battle Cube en daag je vrienden uit voor de ultieme battle! De Battle Cubes app is beschikbaar om te downloaden in de Google Play Store en de Apple App Store.

  28,04 28,04


  Titel: Marvel Spiderman - Battle Cubes Arena Set - Spider
  Prijs: € 28,04
  Productcode: 9300000095685632


   

Marvel Spiderman - Battle Cubes Battle Arena Set
Ga de ultieme strijd aan met de Marvel Spiderman Battle Cubes Battle Arena Set! Kies je aanval en zet je Cube in aanvalsmodus klaar in de arena, ready to battle! Heb je al meerdere Battle Cubes verza....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top