Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

The Floor is Lava - Actiespel - Kinderspel (ML) • The Floor is Lava - Actiespel - Kinderspel (ML)

  The Floor is Lava - Actiespel - Kinderspel (ML) De vloer is lava! Dit spel tovert je omgeving om tot lava! Kun jij het langste blijven staan?
  De Vloer is Lava is een spel voor het hele gezin en bevordert de lichaamsbeweging, de verbeeldingskracht en zorgt voor speelplezier bij jong en oud. Iedereen zal dit snelle en eenvoudige spel weten te waarderen: kinderen en volwassenen, mannen en vrouwen! Dit spel is het leukst op een feestje of spelletjesavond. Spelomschrijving De Vloer Is Lava Het doel van het spel is om de laatste speler te zijn die nog leeft door niet in de lava te vallen. Verdeel de 25 schuimtegels willekeurig over de kamer en besluit wie de uitdagingen gaat voorlezen en de spinner gaat draaien. Als alle klaar staat roept de speler met de spinner: DE VLOER IS LAVA!! Vanaf dat moment moeten alle spelers zo snel mogelijk op het dichtstbijzijnde vrije tegeltje gaan staan. Daarna draait degene met de speinner de volgende kleur. Alle spelers springen zo snel mogelijk naar een tegel met die kleur zonder de grond te raken. Hierna wordt 1 tegel uit het spel gehaald. Zolang een speler naar de volgende kleur kan springen zonder de grond te raken is hij veilig. Als een speler niet succesvol op een tegen kan komen, is hij/zij af! Op sommige tegels staat een ?! Als je hier op komt moet je een uitdaging uitvoeren die op 1 van de uitdagingskaarten staat. Deze uitdaging moet gedaan worden zonder in de lava te vallen. De speler die het langste veilig blijft van de lava wint! Specificaties De Vloer Is Lava Afmeting verpakking: 26,5 * 7 * 26,5 cm. Inclusief 25 stap stenen en 1 draaischijf. Speeltijd: 15 - 30 minuten. Leg de gekleurde matten willekeurig verspreid door de kamer heen. Degene die als laatste overblijft wint het spel. Vergelijkbare spellen Goliath heeft nog meer vergelijkbare spellen als De Vloer is Lava, zoals De Vloer is Lava Familie en Ice Cream Meltdown, bekijk deze ook eens!

  16,19 16,19


  Titel: The Floor is Lava - Actiespel - Kinderspel (ML)
  Prijs: € 16,19
  Productcode: 9300000003611235


   

De vloer is lava! Dit spel tovert je omgeving om tot lava! Kun jij het langste blijven staan?
De Vloer is Lava is een spel voor het hele gezin en bevordert de lichaamsbeweging, de verbeeldingskracht en zorgt voor speelplezier bij jong en oud. Iedere....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Bol Algemeen
winkelonderdelen
twitter facebook rss top