Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Hema Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Coolblue Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

CAMUX Telescoop - Sterrenkijker - Geschikt voor vo • CAMUX Telescoop - Sterrenkijker - Geschikt voor volwassenen en kinderen - Nachtkijker - Sterrenkunde

  CAMUX Telescoop - Sterrenkijker - Geschikt voor vo Ontdek de wonderen van het heelal. Duik in het avontuur van de nacht en zie wat er zich boven je afspeelt. Bekijk de maan, Jupiter, Saturnus, talloze sterren of bekijk professioneel en gedetailleerd de schoonheid van de natuur. De complete telescoop set van CAMUX biedt beginners en gevorderden een toegankelijke en professionele set die door zijn lichte gewicht en handige draagtas overal mee naar toe te nemen is. De set wordt geleverd met alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan met astronomie.

  Keuzehulp
  De camux telescoop is een ideale keus als je zoekt naar een telescoop met een ideale balans tussen kwaliteit en betaalbaarheid. De telescoop kan tot 90 keer vergroten en is daarmee ideaal voor het bekijken van close-ups van de maan, planeten, sommige sterarrangementen, evenals vogels, dieren in het wild en verre boomtoppen. Het lichtgewicht frame en de handige draagtas maken het mogelijk de telescoop set makkelijk overal mee naar toe te nemen.

  Voordelen:
  Superieure optica
  Makkelijk te installeren
  Telefoonhouder
  Oculairhouder
  Stevig statief
  Lichtgewicht
  Draagtas
  Uitschuifbaar statief
  Nederlandse handleiding

  Superieure optica
  De CAMUX telescoop is uitgerust met 400 mm brandpuntsafstand, een 70 mm diameter lens en een Barlow lens van 3x vergroting om verbluffende beelden te kunnen zien. Verder beschikt de telescoop over hoogwaardige, volledig FMC gecoate lenzen die het beeld verbeteren en je ogen goed beschermen.

  Vergroting
  De telescoop set beschikt over twee vervangbare oculairs, 25 mm en 10 mm, en een Barlow lens met een factor 3 vergroting. De Barlow lens verdrievoudigd de vergrotingskracht van elk oculair. De vergroting is te variëren tussen 12 keer tot en met 90 keer. De 10 mm oculair in combinatie met de Barlow lens biedt de keer 90 vergroting. De vergrotingen bieden heldere close-ups van vogels, dieren in het wild, verre boomtoppen, evenals de maan, planeten en sommige sterarrangementen. De bijgeleverde zoeker kan op de telescoop gemonteerd worden voor het lokaliseren van objecten.

  Telefoonhouder
  Prachtige beelden wil je natuurlijk altijd terug kunnen zien en soms zelfs delen met de wereld. Om die reden bevat de telescoop set van camux een telefoonhouder waarmee je foto's kan maken van hetgeen dat jij door de lens ziet. Bevestig de telefoonhouder aan een van de oculairs en begin met het vastleggen van waanzinnige beelden.

  Complete set :
  Opbergtas
  Telescoop statief
  Telescoop buis
  Red dot zoeker
  Telescoop spiegel
  2 x Oculairs: 10mm & 25mm
  1 x Barlow lens
  Telefoon houder
  Oculairs houder

  Specificaties:
  - Optisch systeem: Refractor
  - Diameter lens: 70 mm
  - Brandpuntafstand: 400 mm
  - Oculair: 10 / 25 mm
  - Barlow lens: 3 keer
  - Vergroting: 12 / 30 / 36 / 90 keer
  - Finder scope: 5 x 24
  - Zenith spiegel: 48° full image
  - Lens coating: Multilayer broadband green
  - Resolutie: ≤ 3.1
  - Zichthoek: 2 ° 21 ’
  - Bevestiging: Platformschroef
  - Tripod: Versterkt aluminium

  Tevredenheidsgarantie:
  Wij vinden het enorm belangrijk dat wij de kwaliteit van onze producten kunnen waarborgen en werken daarom met een 100% kwaliteit- en tevredenheidsgarantie. Als jij problemen ervaart of opmerkingen over ons product hebt kan je gerust even contact met ons opnemen via bol.com zodat wij je verder kunnen helpen. Wij doen alles voor onze klanten en hun tevredenheid!

  Wacht niet langer en duik in het avontuur van de nacht. Druk voor 23:59 nog op de gele knop en ontdek morgen direct al de verbazingwekkende wonderen van het heelal!

  119,95 119,95


  Titel: CAMUX Telescoop - Sterrenkijker - Geschikt voor vo
  Prijs: € 119,95
  Productcode: 9300000096077538


   

Ontdek de wonderen van het heelal. Duik in het avontuur van de nacht en zie wat er zich boven je afspeelt. Bekijk de maan, Jupiter, Saturnus, talloze sterren of bekijk professioneel en gedetailleerd de schoonheid van de natuur. De complete telescoop....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top