Adm. Financiële Advisering Kafa
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Selenium 50 | 180 Vegan Capsules – 50µg Selenium e • Selenium 50 | 180 Vegan Capsules – 50µg Selenium en 50µg Jodium

  Selenium 50 | 180 Vegan Capsules – 50µg Selenium e Selenium is een mineraal spoorelement met een bijzondere anti-oxidatieve werking(1). Tal van wetenschappelijk studies tonen immers aan dat Selenium de cellen van ons organisme beschermt tegen oxidatieve stress. Selenium draagt eveneens bij tot het normaal functioneren van het immuunsysteem(1). Selenium draagt bij tot de normale werking van de schildklier(6). Selenium draagt bovendien bij tot een normale spermatogenese(2), wat uiteraard bijdraagt aan de vruchtbaarheid van de man(3). Door de industrialisatie van de landbouw enerzijds en het veranderen van onze eetgewoonten anderzijds kan je het risico lopen op tekorten aan waardevolle spoorelementen, zoals Selenium. Een dagelijkse inname van een Seleniumsupplement kan hierdoor nuttig zijn. Wanneer Selenium 50? Bescherming van de cellen tegen oxidatieve stress(1) Voor een normaal functioneren van de schildklier(6) Voor de gezonde werking van het immuunsysteem(2) Draagt bij tot een normale spermatogenese(3) Waarom Selenium 50?    Natuurlijke ingrediënten – gemaakt met hoogwaardige, zo veel mogelijk natuurlijke ingrediënten. Geschikt voor een vegan en vegetarische levensstijl.    100% betrouwbaar – de formule van Selenium 50 is nauwkeurig samengesteld door een ervaren team van dokters en apothekers. Hierdoor geniet jij van een combinatie met krachtige ingrediënten voor een optimale werking.    100% kwaliteit – het gehele productieproces wordt aan de strengste regels onderworpen, zodat elk potje dezelfde kwalitatieve hoogwaardige supplementen bevat.    Zonder gewenning   Over Labophar   Labophar wordt gedreven door een sterke missie: we willen de gezondheid en levenskwaliteit van zo veel mogelijk mensen verbeteren aan de hand van individuele kwaliteitsoplossingen   We noemen ons daarom ook liever geen farmaceutisch bedrijf, maar geven de voorkeur aan een gezondheidsbedrijf.      Over Natural Energy   Natural Energy is een Belgisch merk met een uitgebreid gamma voedingssupplementen. Opgericht door Dokter Peter Aelbrecht en met meer dan 30 jaar aan ervaring focust Natural Energy zich specifiek op het verbeteren van de levenskwaliteit en optimale gezondheid. Onze producten zijn in meer dan 4500 Belgische apotheken beschikbaar.    Etiket    Samenstelling per plantaardige capsule (dagdosis):    Vulstof (Microkristallijne cellulose) Plantaardige capsule (Hydroxypropylmethylcellulose) Seleen (L-selenomethionine) 50µg (90,91% RI) Jood (Kaliumjodide) 50µg (33,33% RI) Antiklontermiddelen (Magnesiumsilicaat, Magnesiumstearaat, Siliciumdioxide)   RI: Referentie-inname      Veilig te gebruiken vanaf:   
  6 jaar       Geschikt voor:    
  Vegetariërs, vegans.   
    
  Allergenen:    
  Vrij van alle bekende allergenen.        Dit product bevat geen:   
  Gluten, schaaldieren, soja, eieren, vis, pinda, lactose, noten, selderij, mosterd, sesamzaad, zwaveldioxide, lupine en weekdieren.     Geadviseerd dagelijks gebruik: 1 tot 2 capsules per dag    Waarschuwingen:    Aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden.
  Buiten het bereik van jonge kinderen houden.
  Voedingssupplementen mogen niet als vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.
  Kinderen, zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven, raadpleeg voor gebruik uw apotheker.
  Informeer bij gelijktijdige inname van geneesmiddelen.
  Geen langdurig gebruik zonder deskundig advies. Bewaaradvies: Koel( Inhoud: 180 plantaardige capsules   

  Seleen draagt bij tot de bescherming van cellen tegen oxidatieve schade Seleen draagt bij tot de normale werking van het immuunsysteem Seleen draagt bij tot een normale spermatogenese Jodium draagt bij tot de instandhouding van een normale huid Seleen draagt bij tot de instandhouding van normaal haar en normale nagels Jodium draagt bij tot een normale productie van schildklierhormonen, Jodium en Seleen dragen bij tot de normale werking van de schildklier

  24,99 24,99


  Titel: Selenium 50 | 180 Vegan Capsules – 50µg Selenium e
  Prijs: € 24,99
  Productcode: 9300000099214603


   

Selenium is een mineraal spoorelement met een bijzondere anti-oxidatieve werking(1). Tal van wetenschappelijk studies tonen immers aan dat Selenium de cellen van ons organisme beschermt tegen oxidatieve stress. Selenium draagt eveneens bij tot het n....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Bol Algemeen
winkelonderdelen
twitter facebook rss top