Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Flevolamb Flevolamb
Adm. Financiële Advisering Kafa
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Leen Bakker Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Jumper EZbook X3 - Laptop - 13.3 Inch • Jumper EZbook X3 - Laptop - 13.3 Inch

  Jumper EZbook X3 - Laptop - 13.3 Inch Jumper EZbook X3, de laptop voor een soepel digitaal leven De Jumper EZbook X3 is een ideale laptop die een permanente licentie voor Windows 10 ondersteunt en je flexibiliteit geeft in verschillende scenario's. Vertrouwde Windows-functionaliteit en de nieuwste Intel N3350 bieden u alle computerervaringen. Samen met de sterke pro-functies is de laptop ideaal voor het maken van inhoud, gaming van hoge kwaliteit, home entertainment, kantoortoepassingen of waar dan ook waar je betere en meer betaalbare prestaties nodig hebt. Ultra dunne laptop voor zaken en studie Het slanke en stijlvolle ontwerp karakteriseren de EZbook X3 als de beste notebook met een onderscheidende persoonlijkheid. Het heeft een ultraslanke behuizing met een dikte van 18 mm en een gewicht van 1,23 kg, wat handig is om het mee te nemen in verschillende werkomstandigheden. Microsoft Office 365 Het nieuwe aanbod omvat geen abonnement op Microsoft Office 365. Als je het wilt gebruiken, koop het dan zelf.Alvast bedankt! Visueel genieten met HD-scherm Dankzij het 13,3-inch scherm met hoge resolutie maximaliseert het de schermervaring die ideaal is voor films, games en surfen op het web. Het HD Graphics-display met een pixelresolutie van 1920 x 1080 geeft vloeiend high-definition video weer voor uitzonderlijk visueel genot en verlicht effectief visuele vermoeidheid na lange uren werken. Eenvoudige opslaguitbreiding Met 4 GB DDR3 ondersteunt hij gelijktijdige werking van meerdere high-end programma's, gekoppeld aan een 64 GB eMMC flashgeheugen, kunt u er zeker van zijn dat uw computer zo snel mogelijk zal werken. De opslagruimte kan eenvoudig worden uitgebreid met een extra 128GB TF-kaart en een 1TB SSD. Lange batterijduur De energiebesparende technologie is in staat om tot 9 uur batterijduur te leveren en stelt je in staat om meer dan 6 uur op volle helderheid te werken.
  Met EZbook X3 werk je langer, altijd en overal zonder zorgen.

  Hoge snelheid gegevensoverdracht Jumper EZbook X3 is uitgerust met dubbele USB 3.0 interfaces om de snelheid van gegevensoverdracht te maximaliseren en BlueTooth 4.2 om inhoud sneller te delen met anderen. Het beschikt ook over full-size HDMI biedt de mogelijkheid om twee schermen op te zetten of de visuele perceptie te vergroten. Hoogrendementssysteem Jumper EZbook X3 is voorgeïnstalleerd een permanente licentie besturingssysteem - Windows 10 Home systeem dat brengt meer glad en prachtige gebruikerservaring.

  299,00 299


  Titel: Jumper EZbook X3 - Laptop - 13.3 Inch
  Prijs: € 299,00
  Productcode: 9300000047932245


   

Jumper EZbook X3, de laptop voor een soepel digitaal leven De Jumper EZbook X3 is een ideale laptop die een permanente licentie voor Windows 10 ondersteunt en je flexibiliteit geeft in verschillende scenario's. Vertrouwde Windows-functionaliteit e....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top