Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Adm. Financiële Advisering Kafa
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Hema Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Coolblue Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Infrarood Verwarmingspaneel 550 Watt - Infrarood K


 • Infrarood Verwarmingspaneel 550 Watt - Infrarood K
  Infrarood Verwarmingspaneel 550 Watt - Infrarood K Heb je ook besloten om je voor te bereiden op de steeds koudere dagen nu we richting de winter gaan? Met de Iinfrarood verwarmingspaneel ben je binnen enkele minuten weer opgewarmd. Het is een 2 - 1 model wat inhoud dat je het artikel vrijstand of met een wandmontage kan gebruiken. Het paneel is in te stellen met de handige speciale stekker. Deze is inbegrepen in de doos en past op elke europese stekker wand. Het paneel is met name geschikt voor in de woonkamer, slaapkamer of badkamer. Je bevestigd deze eenvoudig aan de muur in de buurt van een stopcontact of plaatst deze op de meegeleverde pootjes. De verwarming zal de ruimte de eerste dagen acclimatiseren en zo vocht uit de ruimte onttrekken. Daarna voelt u de volledige verwarmingskracht. Infrarood verwarming is modern, schoon en zuinig wat zeker niet onbelangrijk is met de huidige energiekosten. De heater heeft 2 oververhittingsbeveiligingen en zorgt zo voor een hoge veiligheid. Belangrijke voordelen: 2 in 1 - Vrijstaand en Wandmontage Oppervlakte temperatuur tussen 70 Cº en 95 Cº. Duurzame infrarood techniek Handige bediening Geschikt voor de woonkamer, slaapkamer, badkamer en andere ruimtes Geïntegreerde overhittingsbeveiliging Voorkomt vochtig klimaat en stof circulatie Geschikt om geschildert te worden in elke kleur Voordelen van infrarood retentie De onzichtbare infraroodverwarming genereert een gezond binnenklimaat. Elektrische verwarming is goedkoper dan conventionele verwarming en heeft lage onderhoudskosten. Het paneel is eenvoudig te installeren met de meegeleverde onderdelen. Je hoeft ook geen zorgen te maken voor schimmelvorming en droge muren. Het verwarmingspaneel veroorzaakt geen stof en is hierood extra geschikt voor astmapatiënten en allergiepatiënten. Vanwege de stijgende olie- en gasprijzen is de infraroodverwarming de beste en meest aantrekkelijke verwarmingsoplossing voor je gewenste omgeving. De infraroodverwarming kan functioneren als een extra verwarming of als een compleet verwarmingssysteem. 2 - 1 Model Door het handig ontwerp kan je het artikel vrijstaand gebruiken of gemakkelijk ophangen met de meegeleverde wandmontage set. Je kan het artikel vrijstaand gebruiken met de twee stevige pootjes die er voor zorgen dat het artikel niet omvalt. Je kan het artikel ook aan de muur hangen met de wandmontage set. De verwarmingspaneel is in beide gevallen extreem veilig te gebruiken. Schilder het naar je favourite kleur Heb je liever een andere kleur? Dan is dat geen probleem, want je kan de verwarmingspaneel schilderenen/lakken naar je gewenste kleur. Dit zorgt ervoor dat het perfect bij je interieur past. Houd er wel rekening mee dat er geen kwast/penseel bijgeleverd worden. Voor diverse ruimtes De verwarmingspaneel is geschikt voor ruimtes met een oppervlakte tot ruim
  40 m2. Dankzij deze functie is de verwarmingspaneel perfect voor meerdere locaties, zoals je woonkamer, slaapkamer, badkamer maar ook je kantoor of buiten op je terras. Het is speciaal gemaakt met een compacte vormgeving en het is zeer licht in gewicht, waardoor je het product makkelijk kan verplaatsen. Zeer veilig De heater heeft twee verschillende oververhittingsbeveiligingen en is zo extreem veilig. Muurbevestigingsmateriaal is inbegrepen. Beschermingsklasse: IP56. Grootte van de verwarmde ruimte: tot 18 m² bij 600 watt.

  Onderhoud en reiniging Het apparaat heeft geen speciaal onderhoud nodig. Reinig indien nodig de buitenkant met een licht vochtig doek en droog hem grondig af.

  Specificaties - 550 watt.
  - Kleur: wit.
  - Materiaal: Keramiek
  - Kabellengte: 1,5 m Afmetingen: 80 x 60 x 1 cm
  - Maximaal vermogen: 600 W
  - Spanning/frequentie: AC 220 ~ 240 V, 50/60 Hz.
  - Oppervlaktetemperatuur: 70 °C ~ 95 °C
  - Met aan/uit-schakelaar / -veiligheidsklasse: IP 24
  - Een ingebouwde thermostaat voor het behoud van de maximale temperatuur (ongeveer 95 °C).
  - Beveiligd tegen oververhitting
  - Wandradiator.
  - GS (geteste veiligheid). Verpakkingsinhoud Infrarood verwarmingspaneel (1x) Speciale bedieningspljg voor stopcontact (1x) Muurbevestiginsmateriaal (1x) Universele Handleiding (1x)

  188,99 188,99


  Titel: Infrarood Verwarmingspaneel 550 Watt - Infrarood K
  Prijs: € 188,99
  Productcode: 9300000126905863


   

Heb je ook besloten om je voor te bereiden op de steeds koudere dagen nu we richting de winter gaan? Met de Iinfrarood verwarmingspaneel ben je binnen enkele minuten weer opgewarmd. Het is een 2 - 1 model wat inhoud dat je het artikel vrijstand of m....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top