Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Tel. 0321-333169 Peter Evers
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

10 stuks Siemens Clinitest corona zelftesten-zelft • 10 stuks Siemens Clinitest corona zelftesten-zelftest corona-single packs-CLINITEST-Nederlandse handleiding

  10 stuks Siemens Clinitest corona zelftesten-zelft 10 stuks Siemens Clinitest corona zelftesten-zelftest corona-single packs-CLINITEST-Nederlandse handleiding. Siemens introduceerde Siemens Healthineers de CLINITEST Rapid Covid-19 antigeentest. Een snelle, betrouwbare en toegankelijke test die binnen 15 minuten aangeeft of iemand besmet is. Perfect om een veilige omgeving te kunnen garanderen en direct goed en gericht in te kunnen grijpen in geval van besmetting!

  De test is eenvoudig te gebruiken, vereist geen apparatuur en kan overal ingezet worden. Een handige video weergeeft precies hoe u de test af kunt nemen en bij vragen is telefonisch contact mogelijk!

  De test heeft een zeer hoge betrouwbaarheid en CE-markering. Er zijn al miljoenen testen geleverd aan bedrijven instellingen én de overheid. Heeft u een bezoek gebracht aan een teststraat? Grote kans dat u getest bent met de Clinitest!
  Nu het coronavirus in Nederland weer flink is opgelaaid en het aantal besmettingen en ziekenhuisopnamen in rap tempo stijgt, is onze samenleving gebaat bij snelle, betrouwbare en toegankelijke coronatests. De CLINITEST Rapid COVID-19 Antigen Test van Siemens Healthineers biedt een oplossing in de strijd tegen het coronavirus. De test is eenvoudig in gebruik, kan overal ingezet worden en geeft binnen 15 minuten een uitslag. “De noodzaak voor snelle, betrouwbare coronatests is hoog. Hoe eerder mensen weten of ze het coronavirus hebben, hoe eerder hierop gereageerd kan worden waardoor het virus minder kans krijgt zich te verspreiden”, zegt Kees Smaling van Siemens Healthineers. “Ook de mensen die negatief zijn, krijgen met deze test zeer snel hun uitslag en hoeven dit niet onnodig in quarantaine af te wachten.” Klinische studies De sneltest is CE-gemarkeerd. De klinische studie heeft 96,72 procent sensitiviteit en 99,22 procent specificiteit aangetoond. Daarmee presteert de test boven de WHO-richtlijnen voor antigeensneltests. Aan de studie deden 317 proefpersonen mee. De sneltests werden uitgevoerd op verschillende locaties, waaronder een ziekenhuis, een gezondheidscentrum, een school en een oncologieafdeling. Smaling: “De kwaliteit van coronatests is essentieel. Daarom hebben we ervoor gekozen om onze studie uit te voeren in situaties met uiteenlopende klinische omstandigheden die je ook aantreft bij het daadwerkelijke gebruik van de test. Dankzij onze coronatest hebben meer mensen toegang tot een betrouwbaar onderzoek. Dat biedt met name een voordeel op locaties waar snelle resultaten worden gevraagd.” Positief of negatief De CLINITEST Rapid COVID-19 Antigen Test is eenvoudig uit te voeren. Met het bijgeleverde wattenstaafje wordt een uitstrijkje uit de neus genomen. Het uitstrijkje wordt met een speciale vloeistof op de testcassette aangebracht en deze geeft binnen 15 minuten een positief of negatief resultaat. Breed portfolio in strijd tegen coronavirus De CLINITEST Rapid COVID-19 Antigen Test is onderdeel van het uitgebreide diagnostisch portfolio van Siemens Healthineers dat de prognose, behandeling en opvolging van COVID-19-patiënten ondersteunt. Het vormt een aanvulling op de 15 testen die Siemens Healthineers aanbiedt om ernstige symptomen op te sporen en kritische COVID-19-patiënten beter te behandelen. Het brede portfolio omvat antilichamen- en moleculaire SARS-CoV-2-tests en testpanels voor hematologie, bloedstolling, hartfalen, ademhaling, ontstekingen en infectieziekten. Bloedgas- en beeldvormingsoplossingen van Siemens Healthineers leveren bruikbare resultaten die zorgpersoneel helpen bij de zorg voor COVID-19-patiënten.

  11,95 11,95


  Titel: 10 stuks Siemens Clinitest corona zelftesten-zelft
  Prijs: € 11,95
  Productcode: 9300000128127740


   

10 stuks Siemens Clinitest corona zelftesten-zelftest corona-single packs-CLINITEST-Nederlandse handleiding. Siemens introduceerde Siemens Healthineers de CLINITEST Rapid Covid-19 antigeentest. Een snelle, betrouwbare en toegankelijke test die....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top