Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Bosch ALB 18 LI Bladblazer - Zonder 18V accu en la



 • Bosch ALB 18 LI Bladblazer - Zonder 18V accu en lader

  Bosch ALB 18 LI Bladblazer - Zonder 18V accu en la Let op! Dit artikel wordt geleverd als losse body (dus zonder accu en oplader). Mocht je nog niet beschikken over de accu en bijhorende oplader, dan dien je deze er dus nog los bij te kopen. Dit artikel is onderdeel van een accu platform waarbij één accu uitwisselbaar is op alle apparaten van het desbetreffende platform.

  De Bosch ALB 18 LI accu bladblazer geeft je alle vrijheid om bladeren bijeen te blazen. De bladblazer weegt slechts 1,8 kg en werkt op een 18-volt lithium-ion accu waardoor kan je comfortabel werken. De bladblazer heeft een krachtig vermogen. Met een luchtsnelheid tot 210 km/u blaas je bladeren eenvoudig weg op terassen en in de tuin.

  De bladblazer heeft een softgrip om in iedere positie comfortabel te kunnen werken. Dankzij de afneembare blaasbuis bespaar je ruimte tijdens het opbergen.

  De accu is volledig uitwisselbaar met alle Bosch 18 Volt Li-Ion gereedschappen inclusief Bosch tuin machines. Deze accu kan alleen worden opgeladen met een Bosch AL 1830CV oplader. Met een Bosch AL2215 CV of AL2204 CV oplader kan je deze accu niet opladen.

  Li-Ion-accu van 18 V voor snoerloze vrijheid met een looptijd van tot wel 10 minuten Licht met een gewicht van 1,8 kg en ergonomisch ontwerp voor comfortabel hanteren Luchtsnelheid van maximaal 210 km/h voor snel en efficiënt werken Gemakkelijk opruimen van bladeren en tuinloof van terras en gazon POWER FOR ALL: één accu voor een compleet Home & Garden gereedschapsysteem Wat zit er in de verpakking?
  Bosch ALB 18 LI Accu Bladblazer Tips & tricks
  Houd het tuingereedschap tijdens de werkzaamheden altijd ca. 3 cm boven de grond. Blaas geen hete, brandbare of explosieve materialen bijeen. Bewaar de bladblazer op een droge, hooggelegen of afgesloten plaats, buiten bereik van kinderen. Controleer of alle moeren, bouten en schroeven vastzitten, zodat een veilige toestand van de bladblazer gewaarborgd is. Onderhoud
  Bewaar de bladblazer op een droge, hooggelegen of afgesloten plaats, buiten bereik van kinderen. Controleer of alle moeren, bouten en schroeven vastzitten, zodat een veilige toestand van de bladblazer gewaarborgd is.

  62,49 62,49


  Titel: Bosch ALB 18 LI Bladblazer - Zonder 18V accu en la
  Prijs: € 62,49
  Productcode: 9200000010643368


   





Let op! Dit artikel wordt geleverd als losse body (dus zonder accu en oplader). Mocht je nog niet beschikken over de accu en bijhorende oplader, dan dien je deze er dus nog los bij te kopen. Dit artikel is onderdeel van een accu platform waarbij één ....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top