Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Hardloper: JODID (Jodium) 400 Tabletten Voordeelp • Hardloper: JODID (Jodium) 400 Tabletten Voordeelpak van 400 jodium tabletten | Jodium tabletten straling | Jodium pillen |

  Hardloper: JODID (Jodium) 400 Tabletten Voordeelp Door de enorme vraag naar onze jodiumtabletten werken we met volle kracht. Om ervoor te zorgen dat iedereen de jodiumtabletten op tijd ontvangt, hebben we onze levertijd aangepast naar een knusse 3 tot 5 werkdagen. In een wereld waar onverwachte gebeurtenissen en calamiteiten kunnen plaatsvinden, is het opstellen van een goed uitgerust noodpakket van essentieel belang. Een onmisbaar onderdeel van zo'n noodpakket is het toevoegen van jodiumtabletten. Hier is waarom: Voordeelpak van 400 jodium tabletten Jodium heeft wetenschappelijk bewezen effecten op onze gezondheid: Jodium is goed voor geheugen en concentratie. Het activeert de natuurlijke energie in ons lichaam en is belangrijk voor een gezonde huid. Jodium ondersteunt de normale groei van kinderen. Het is essentieel voor de productie van schildklierhormonen, die van belang zijn voor ons zenuwstelsel en metabolisme. Citaat van een nucleair geneeskundige van het Radboudumc: "Bij een nucleaire ramp komt radioactief jodium vrij. Dit kan zich verspreiden over een groot gebied door wind en regen, en in ons lichaam terechtkomen. Een deel ervan wordt opgenomen door de schildklier (gemiddeld 15-20% in Nederland). Vooral bij jonge mensen verhoogt dit de kans op schildklierkanker. Jodiumtabletten bevatten niet-radioactief kaliumjodide, dat de opname van radioactief jodium blokkeert. Op die manier wordt het uitgescheiden via de urine en wordt de schildklier beschermd." "In Nederland is de jodiumvoorziening in ons dieet niet hoog. Daarom kan het slikken van jodiumtabletten bij jonge mensen zinvol zijn voor bescherming tegen schildklierkanker." Jodiumtabletten bieden specifieke bescherming tegen schildklierkanker door blootstelling aan radioactief jodium, niet tegen andere radioactieve stoffen of de effecten van straling in het algemeen. We moeten ervoor zorgen dat jodiumtabletten geen schijnveiligheid creëren." Wanneer en hoelang moet je jodiumtabletten innemen?
  Jodiumtabletten zijn bedoeld voor gebruik zo snel mogelijk na een kernramp. Bij langdurige blootstelling in het milieu kan een extra dosis nodig zijn, afhankelijk van de metingen na de kernramp. De dosering is leeftijdsafhankelijk. Het is belangrijk om de jodiumtabletten zo snel mogelijk na de blootstelling in te nemen. Na 12 uur heeft het weinig zin, tenzij de blootstelling aan radioactief jodium aanhoudt. Jodiumtabletten werken snel. In een wereld waar onverwachte gebeurtenissen en calamiteiten kunnen plaatsvinden, is het opstellen van een goed uitgerust noodpakket van essentieel belang. Een onmisbaar onderdeel van zo'n noodpakket is het toevoegen van jodiumtabletten. Hier is waarom: Bescherming tegen radioactief jodium:
  Jodiumtabletten spelen een cruciale rol bij het beschermen van de schildklier tegen de absorptie van radioactief jodium. In het geval van een nucleaire ramp kan radioactief jodium vrijkomen, wat een ernstig gezondheidsrisico vormt, vooral voor jonge mensen. Door het innemen van jodiumtabletten wordt de schildklier verzadigd met niet-radioactief jodium, waardoor de opname van het schadelijke radioactieve jodium wordt geblokkeerd. Snel handelen in noodsituaties:
  Jodiumtabletten werken snel en effectief. Het is van vitaal belang om ze zo snel mogelijk in te nemen na blootstelling aan radioactief jodium. De dosering is leeftijdsafhankelijk, en het tijdig innemen van de tabletten kan aanzienlijk bijdragen aan het verminderen van de risico's verbonden aan radioactieve blootstelling. Onderdeel van een algeheel noodpakket:
  Een compleet noodpakket moet voorbereid zijn op verschillende noodsituaties, en jodiumtabletten vormen een waardevolle aanvulling op dit arsenaal. Door ze op te nemen in uw noodvoorzieningen, toont u niet alleen verantwoordelijkheid voor uzelf, maar ook voor degenen die afhankelijk zijn van uw zorg en bescherming. Kortom, het opnemen van jodiumtabletten in uw noodpakket is een verstandige voorbereiding op mogelijke noodsituaties, en het kan een essentiële rol spelen bij het beschermen van uw gezondheid en die van uw dierbaren in het geval van een nucleaire gebeurtenis. Hoe bewaar je de jodium tabletten? Het bewaren van de tabletten is van essentieel belang voor hun effectiviteit en uw veiligheid. Volg deze richtlijnen zorgvuldig: Bewaar de jodium tabletten bij kamertemperatuur, tussen 15 en 25°C. Zorg ervoor dat het droog en schoon is. Bescherm de jodium tabletten tegen direct licht. Houd ze buiten het bereik van kinderen. Op de verpakking vindt je de productiedatum van de jodium tabletten. Wanneer je de tabletten bewaart in hun oorspronkelijke verpakking en volgens de bovenstaande aanwijzingen, blijven ze minstens 10 jaar bruikbaar. Het kan voorkomen dat de jodium tabletten na verloop van tijd een lichte geelbruine verkleuring vertonen. Maak je zich geen zorgen, dit heeft geen invloed op hun effectiviteit en is volkomen veilig. Het is belangrijk op te merken dat de tabletten in werkelijkheid veel langer dan 10 jaar bruikbaar zijn. Samenstelling: Natriumcarboxymethylzetmeel, microkristallijne cellulose, maïszetmeel, magnesiumstearaat, kaliumjodide, mannitol

  Jodium Tabletten zijn belangrijk voor onder andere het denken, het metabolisme, de huid en voor een een normale werking van de schildklier. Onze Jodium tabletten zijn van Europese afkomst. zodat u altijd zeker weet dat u altijd de juiste jodium tabletten in huis heeft. Bij een stralingsongeval kunnen radioactieve stoffen vrijkomen. Een voorbeeld van zo'n radioactieve stof is radioactief jodium. Radioactief jodium kan via inademing, de huid of het eten van besmet voedsel in het lichaam terechtkomen en door de schildklier worden opgenomen.

  Radioactief jodium wordt vooral in de schildklier van jonge kinderen opgenomen en kan leiden tot schildklierkanker. Door het innemen van een jodiumtablet raakt de schildklier verzadigd met ‘gewoon’ jodium waardoor de schildklier geen radioactief jodium meer opneemt. Het risico op schildklierkanker neemt daardoor af. Wanneer moet je jodiumtabletten innemen?
  Het is belangrijk om jodiumtabletten op het juiste moment in te nemen. De overheid informeert je wanneer je de jodiumtabletten moet slikken. Dit kan via een NL-Alert-melding op je mobiele telefoon, op de website crisis.nl en via de calamiteitenzender van je regionale radio- of televisieomroep. Het innemen van jodiumtabletten is alleen nodig wanneer er radioactief jodium vrijkomt uit een kerncentrale en je je op een locatie bevindt waar het radioactieve jodium naartoe komt. Neem de tabletten alleen in als de overheid dit bekendmaakt.

  49,49 49,49


  Titel: Hardloper: JODID (Jodium) 400 Tabletten Voordeelp
  Prijs: € 49,49
  Productcode: 9300000083195937


   

Door de enorme vraag naar onze jodiumtabletten werken we met volle kracht. Om ervoor te zorgen dat iedereen de jodiumtabletten op tijd ontvangt, hebben we onze levertijd aangepast naar een knusse 3 tot 5 werkdagen. In een wereld waar onverwachte geb....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top