Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Flevolamb Flevolamb
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Hema Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Hardloper: JODID (Jodium) 400 Tabletten ☢️ Voordee


 • Hardloper: JODID (Jodium) 400 Tabletten ☢️ Voordee
  Hardloper: JODID (Jodium) 400 Tabletten ☢️ Voordee Belangrijke update: i.v.m. drukte is de levertijd 3 tot 8 werkdagen. "Door grote drukte kan het zijn dat we tegen de grenzen aanlopen en dat er een kleine vertraging ontstaat en de bezorging van pakketten langer duurt dan normaal.

  Unieke samenstelling: Natriumcarboxymethylzetmeel, microkristallijne cellulose, maïszetmeel, magnesiumstearaat, kaliumjodide, mannitol  Jodium Tabletten zijn belangrijk voor onder andere het denken, het metabolisme, de huid en voor een een normale werking van de schildklier. Onze Jodium tabletten zijn van Europese afkomst. zodat u altijd zeker weet dat u altijd de juiste jodium tabletten in huis heeft.

  Bij een stralingsongeval kunnen radioactieve stoffen vrijkomen. Een voorbeeld van zo'n radioactieve stof is radioactief jodium. Radioactief jodium kan via inademing, de huid of het eten van besmet voedsel in het lichaam terechtkomen en door de schildklier worden opgenomen.

  Radioactief jodium wordt vooral in de schildklier van jonge kinderen opgenomen en kan leiden tot schildklierkanker. Door het innemen van een jodiumtablet raakt de schildklier verzadigd met ‘gewoon’ jodium waardoor de schildklier geen radioactief jodium meer opneemt. Het risico op schildklierkanker neemt daardoor af.

  Deze tabletten zijn ook per 100, 200 en 400 stuks verkrijgbaar.


  Neem ze dan zo snel mogelijk; als je de tabletten slikt binnen de zes uur na het vrijkomen van radioactief jodium, ben je 100% beschermd. Na 24 uur bieden de tabletten geen bescherming meer.

  64,49 64,49


  Titel: Hardloper: JODID (Jodium) 400 Tabletten ☢️ Voordee
  Prijs: € 64,49
  Productcode: 9300000083195937


   

Belangrijke update: i.v.m. drukte is de levertijd 3 tot 8 werkdagen. "Door grote drukte kan het zijn dat we tegen de grenzen aanlopen en dat er een kleine vertraging ontstaat en de bezorging van pakketten langer duurt dan normaal.

Unieke samenstel....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top