0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Flevolamb Flevolamb
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Verstelbare Handtrainer - 5 tot 60 KG - Vingertra • Verstelbare Handtrainer - 5 tot 60 KG - Vingertrainer - Handknijper - Grip Trainer - Zwart

  Verstelbare Handtrainer - 5 tot 60 KG - Vingertra Wat kan ik met een knijphalter?
  Met een knijphalter of knijpveer train je de handen en onderarmen op grip en kracht. De knijphalter heeft twee poten, die verbonden zijn met een weerstandsveer. Door deze met één hand naar elkaar te knijpen, train je spieren in de handen en onderarmen. Ideaal voor sporters (en gamers!) waarbij gripkracht essentieel. Voorbeelden van sporten waarbij gripkracht enorm goed van pas komt:
  Bergbeklimmers/boulderaars Honkballers Turners Tennisers Krachtsporters En nog véél meer! De voordelen van een handtrainer van Faas: Veelzijdig instelbaar: de handtrainer is in te stellen van 5kg tot 60kg; goed voor zowel beginners als gevorderden. Ergonomisch design: deze handtrainer is ontwikkeld om zo goed mogelijk in de hand te liggen. Automatische teller: door de ingebouwde teller is goed bij te houden hoe vaak u de handtrainer al dichtgeknepen heeft. Als u klaar bent met uw sessie kunt u eenvoudig de teller resetten. Ontworpen om uw gripsterkte te vergroten.
  Er is niets in een typische sportschool dat te vergelijken is met deze heavy grippers. Geen enkel apparaat is zó effectief in het isoleren van de spiergroepen in uw onderarmen en handen. Dit betekent dat er geen kans is dat ze zo doelgericht zijn als deze heavy grippers. Daar naast is onze knijphalter ergonomisch ontworpen, zodat hij makkelijk in de hand ligt! Overal te gebruiken.
  Het handigste kenmerk van deze handtrainer is misschien nog wel dat het overal te gebruiken is. Op het kantoor, in de file, in de sportschool (uiteraard), of zelfs op de bank thuis tijdens je favoriete serie. Kortom, een handigheidje om bij de hand te houden en tussendoor een paar sets mee uit te rammen! De hulp die u nodig heeft bij revalidatie!
  Het trainen van de pols en onderarm kan helpen bij het herstel na operatie aan bijvoorbeeld de vinger of hand. Naast dit zijn er vele andere aandoeningen waarbij een knijphalter kan helpen om de revalidatie te bevorderen. Denk bijvoorbeeld aan; herstel bij artritis, een tenniselleboog, RSI, en carpaal tunnel. Niet alleen bij revalidatie is onze knijphalter geschikt, hij is ook goed te gebruiken in dagelijkse training om de bloedcirculatie te verbeteren.
  (NB: overleg altijd met uw huisarts en/of fysiotherapeut als u de knijphalter wilt gebruiken bij revalidatie.)

  9,95 9,95


  Titel: Verstelbare Handtrainer - 5 tot 60 KG - Vingertra
  Prijs: € 9,95
  Productcode: 9300000046011074


   

Wat kan ik met een knijphalter?
Met een knijphalter of knijpveer train je de handen en onderarmen op grip en kracht. De knijphalter heeft twee poten, die verbonden zijn met een weerstandsveer. Door deze met één hand naar elkaar te knijpen, train je....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top