Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Adm. Financiële Advisering Kafa
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

SOLBIX® Homeleader - Elektrische Kachel - Convecto • SOLBIX® Homeleader - Elektrische Kachel - Convector kachel met Infrarood Verwarmingspaneel - 1000W - 2000W - Regelbare Thermostaat - Met afstandbediening

  SOLBIX® Homeleader - Elektrische Kachel - Convecto Bespaar nu op uw gasrekening met de elektrische kachel van SOLBIX®, verzeker uzelf van een warm welkom thuis zonder te schrikken van de rekening. De elektrische kachel is voorzien van een infrarode paneel en heeft een compacte design waardoor hij gemakkelijk te verplaatsen is. Zo heb je altijd de vrijheid om elke ruimte te verwarmen, zonder gebruik te hoeven maken van gas. Uw voordelen Multi-instelbaar voor alle soorten ruimtes Modern design met luxe LED-Display Inclusief afstandsbediening Met digitale thermostaat Super snel warm Vernieuwd design Het nieuwe design van de Convector Heater van SOLBIX® ziet er niet alleen modern uit, maar is ook voorzien van talloze handigheidjes. Het LED-display bevat touch control waarmee je de instellingen met één druk op het scherm kunt wijzigen, wel zo makkelijk! Het display is kraakhelder en gemakkelijk te besturen. Geniet nu ook sneller van een warmere omgeving. Met bijgeleverde afstandsbediening Liever geen zin om van je heerlijke bank af te komen? Geen probleem! Bij de heater wordt een afstandsbediening geleverd waardoor je knus op de bank jouw favoriete kerstfilms kunt kijken. Naast het verhogen en verlagen van de temperatuur kun je met de handige afstandsbediening ook verschillende standen instellen.

  Multifunctioneel Een convectie verwarming heeft als grootste voordeel dat deze overal mee naar toe kan worden genomen. Het enige dat je nodig hebt, is een stopcontact! Of je de heater nou tijdens een feestje in de tuin of op de bouwplaats neerzet, je bent hoe dan ook zeker van een aangename temperatuur.

  Bespaar op je gasrekening Laten we eerlijk zijn, besparen op je gasrekening willen we allemaal. De stijgende gasprijzen zijn je vast niet ontgaan en daar wil je wat tegen doen. Gelukkig bespaar je met het gebruik van de Glass Convector Heater tientallen euro’s op je energierekening per maand.

  Altijd veilig Ben je vergeten om het apparaat uit te schakelen? Geen zorgen! De overhitting beveiliging schakelt automatisch de heater uit. Zo voorkom je onnodige schade en brandgevaar. Stel zelf jouw eigen tijd in met de 24-uur timer.

  99,95 99,95


  Titel: SOLBIX® Homeleader - Elektrische Kachel - Convecto
  Prijs: € 99,95
  Productcode: 9300000128550567


   

Bespaar nu op uw gasrekening met de elektrische kachel van SOLBIX®, verzeker uzelf van een warm welkom thuis zonder te schrikken van de rekening. De elektrische kachel is voorzien van een infrarode paneel en heeft een compacte design waardoor hij ge....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top