0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Coolblue Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Aqua Laser 2-in-1 Luchtkoeler


 • Aqua Laser 2-in-1 Luchtkoeler
  Aqua Laser 2-in-1 Luchtkoeler Aqua Laser 2-in-1 Luchtkoeler Studeren en werken met alleen maar warme lucht om je heen maakt je sloom en je concentratie is ver te zoeken. Even lekker afkoelen tijdens die hitte!
  De Aqua Laser 2-in-1 Aircooler koelt en bevochtigd de lucht om je heen. De Luchtkoeler is namelijk voorzien van de unieke verdampingstechnologie.
  Dit betekend dat het apparaat alleen koud water en geen gas gebruikt. Dat wordt heerlijk afkoelen dus! Even heerlijke afkoelen is niet het enige waar de 2-in-1 Luchtkoeler van Aqua Laser je mee kan helpen.
  Wil je er ook voor zorgen dat er een heerlijke eterische olie door de ruimte wordt verspreid, voeg dan een beetje aan het water toe.
  Een heerlijke ontspannende olie zoals lavendel of een rustgevende als kamille. Je kan de Aqua Laser 2-in-1 Luchtkoeler altijd en overal gebruiken door de handige USB kabel kan je hem zelfs meenemen de auto in. Gegevens: Watergekoelde ventilator Tafelmodel Kan overal worden gebruikt Hoofdtoestel draait 360 graden voorwaarts/achterwaarts Basis kan 360 graden links/rechts draaien Parfumverstuiver U ontvangt: Aqua Laser 2-in-1 Luchtkoeler USB-kabel

  15,88 15,88


  Titel: Aqua Laser 2-in-1 Luchtkoeler
  Prijs: € 15,88
  Productcode: 9300000075152228


   

Aqua Laser 2-in-1 Luchtkoeler Studeren en werken met alleen maar warme lucht om je heen maakt je sloom en je concentratie is ver te zoeken. Even lekker afkoelen tijdens die hitte!
De Aqua Laser 2-in-1 Aircooler koelt en bevochtigd de lucht om je....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top