Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Max Pro Twist 32mm Krultang


 • Max Pro Twist 32mm Krultang
  Max Pro Twist 32mm Krultang Heb jij stijl haar en wil jij niets liever dan een mooie bos met beach waves? Dan is de Max Pro Twist 32mm krultang perfect voor jou! Een krultang met keramische staaf van 32mm dat je haar gemakkelijk en snel omzet in stralende beachwaves. Beschadiging van het haar wordt bij de Twist tot het minimale beperkt door de keramische staaf en korte krultijd [één haarlok wordt al in drie seconde gekruld]. Daarbij heb jij dankzij de temperatuurschakelaar zelf controle over de warmte van de krultang [verstelbaar tussen 80°C - 220°C], welke wordt getoond op het LCD Display. De verstelbare temperatuur maakt de 32mm krultang geschikt voor ieder – fijn tot dik - haartype en is geliefd bij professionals; kappers en haar stylisten.

  Met de keramische staaf van 32mm maak je krullen met een diameter van 32mm. Ten opzichte van de Max Pro Twist Krultang 25mm zijn deze krullen nonchalanter. De krultang is perfect voor een beach wave look wat momenteel helemaal hip is.

  Veiligheid: Dankzij de rubberen coating op het handvat van de Max Pro Twist, heb je een stevige grip op de krultang en ligt deze lekker in je hand. De bijgeleverde handschoen is hittebestendig waarmee je de haarlokken gemakkelijk en zonder jezelf te verbanden om de hete keramische staaf wikkelt. Binnen 4 seconden is de krultang warm en klaar voor gebruik. Voor gebruik in het buitenland beschikt de Twist krultang over dubbele voltage. De Twist valt - na één uur niet gebruikt te zijn - automatisch uit.

  Levenslange Garantie: Na registratie (binnen 30 dagen op www.maxprohair.com) heeft de Max Pro Twist Krultang 32mm levenslange garantie.

  (verkrijgbaar in 18/9mm, 19mm, 25mm & 32mm)

  65,99 65,99


  Titel: Max Pro Twist 32mm Krultang
  Prijs: € 65,99
  Productcode: 9200000045877951


   

Heb jij stijl haar en wil jij niets liever dan een mooie bos met beach waves? Dan is de Max Pro Twist 32mm krultang perfect voor jou! Een krultang met keramische staaf van 32mm dat je haar gemakkelijk en snel omzet in stralende beachwaves. Beschadig....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top