Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Medion Multimedia PC Medion P63024 - Intel Core - • Medion Multimedia PC Medion P63024 - Intel Core - i5-11400 - 1 TB SSD - 16 GB RAM - Windows 11 Home

  Medion Multimedia PC Medion P63024 - Intel Core - Snelle pc voor multimedia-liefhebbers

  Processor: Intel Core i5-11400
  Windows 11 Home
  Capaciteit: 1 TB PCIe SSD
  Geheugen: 16 GB DDR4 RAM
  Hot-swap harde schijf verwijderbaar frame

  Multimedia PC, MEDION AKOYA P63024 (MD35396)

  Veelzijdige maker van betere dingen
  De MEDION AKOYA P63024 is een veelzijdige multimedia PC die jouw dagelijks leven eenvoudigweg beter maakt zonder jouw budget op te rekken. Bewerk foto's of video's razendsnel, surf op internet, geniet van online streaming in hoge resolutiekwaliteit en wees productief. Met dit werkpaard kun je dat allemaal doen en meer, en het meeste halen uit de digitale wereld.

  Innerlijke waarden waarop je kunt rekenen
  De krachtige prestaties van de MEDION AKOYA P63024 worden aangedreven door de elfde generatie Intel Core i5-11400 processor. Dankzij de 1 TB PCIe SSD reageren het voorgeïnstalleerde Windows 11 Home-besturingssysteem en je favoriete apps snel.

  Chique entertainer
  In de woonkamer of op het bureau - je hoeft de MEDION AKOYA P63024 niet te verbergen. De eenvoudige maar elegante behuizing maakt het een echt juweeltje.


  Intel Core i5 - 11400 Processor
  Meer vermogen, meer plezier
  De Intel Core processor van de huidige 11e generatie generatie van Intel levert je ruime vermogensreserves voor elke software. Door de herwerkte CPU-architectuur met KI-geoptimaliseerde berekeningen profiteer je bij het productieve en creatieve gebruik. PCIe-4.0-ondersteuning maakt bovendien het optimale samenspel met de modernste hardware mogelijk. Kortom: met deze processor ben je top uitgerust.

  Windows 11 Home
  Brengt je dichter bij wat je lief is
  Familie, vrienden en vriendinnen, passies, muziek, creaties – Windows 11 is die ene plek voor alles. Met een fris nieuw gevoel en tools waarmee je eenvoudiger efficiënt kunt werken, heeft het alles wat je nodig hebt voor de toekomst.

  Windows 11 wordt automatisch bijgewerkt (altijd geactiveerd).
  Er kunnen internetproviderkosten van toepassing zijn. Na verloop van tijd kunnen extra opslag- en/of hardwarevereisten ontstaan.


  1 TB PCIe SSD
  Sneller dankzij PCIe SSD technologie
  De PCIe SSD harde schijf met 1TB opslagruimte is supersnel en versnelt je systeem door de opstart- en laadtijd van de game te verkorten. Je kunt dus direct na het opstarten van je computer beginnen met gamen of op een programma gebruiken.

  16 GB DDR4 RAM
  Krachtige hoofdgeheugen
  Door zijn hogere klokfrequentie, de DDR4 RAM werkt bijzonder efficiënt. Je spellen laden extreem snel en de programma's lopen soepeler. Tegelijkertijd heeft het systeem minder stroom nodig.

  WiFi met geïntegreerde Bluetooth-functie
  Maximaal plezier, zelfs draadloos
  De geïntegreerde Intel Wi-Fi 6-technologie biedt je snelle internetprestaties, zelfs draadloos. Met verminderde latentie biedt de nieuwe Wi-Fi-technologie je gewoon meer plezier - voor online streaming, maar ook voor grote downloads of spontane gamesessies. Tegelijkertijd is het systeem reeds toegerust voor toekomstige generaties routers en is het ook bijzonder veilig.

  Hot-Swap harde schijf verwisselbaar frame
  Gemakkelijke uitwisseling van harde schijven, zelfs tijdens het gebruik. Perfect voor databack-up, gegevensuitwisseling en alternatieve besturingssystemen. Aanvullende harde schijf is niet inbegrepen in de levering.


  649,00 649


  Titel: Medion Multimedia PC Medion P63024 - Intel Core -
  Prijs: € 649,00
  Productcode: 9300000129446622


   

Snelle pc voor multimedia-liefhebbers

Processor: Intel Core i5-11400
Windows 11 Home
Capaciteit: 1 TB PCIe SSD
Geheugen: 16 GB DDR4 RAM
Hot-swap harde schijf verwijderbaar frame

Multimedia PC, MEDION AKOYA P63024 (MD35396)

Ve....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top