Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Flevolamb Flevolamb
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Biddinghuizen
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Beko WTV8716XBWST - SteamCure™ - Wasmachine • Beko WTV8716XBWST - SteamCure™ - Wasmachine

  Beko WTV8716XBWST - SteamCure™ - Wasmachine Op zoek naar een wasmachine die veel was in een keer kan draaien? Dan is Beko WTV8716XBWSTwat je zoekt. Hij heeft een laadvermogen van 8 kg, met een stoomfunctie waardoor je ook nog eens minder tijd kwijt bent aan strijken. Daarnaast zorgt hij met 1400 toeren dat je was aardig droog uit de machine komt en dit toerental is ook aanpasbaar. Wil je even een snelle was draaien? Dan is halve belading mogelijk en met het korte programma van 14 minuten was je tot 2 kg in een keer. De afmetingen van de Beko WTV8716XBWST zijn 84 x 60 x 64 cm (H x B x D).

  Voordelen ProSmart™: energiezuinig, stiller en duurzamere motor SteamCure™-technologie: geen voorbehandeling nodig van vlekken Beschikt over Smart-home functie HomeWhiz Met het toerental van 1400 komt je was aardig droog uit de wasmachine Nadelen Beschikt niet over automatische wasmiddeldosering
  SteamCure™ Je bent gewend om vlekken in je wasgoed zelf voor te behandelen, maar met de SteamCure™-technologie in de Beko WTV8716XBWST is dit niet meer nodig. Met de Steamcure optie van Beko komt de was nog schoner uit de machine. Door het toevoegen van stoom aan het begin en einde van het Steamcure programma komt vuil beter los, en kan er makkelijker gestreken worden voor een schone en kreukvrije was! Hiermee bespaar je dus tijd doordat je zowel voor als na de was minder hoeft te doen.
  ProSmart™-invertermotor De Beko WTV8716XBWST wasmachine heeft een ProSmart™ motor. De naam zegt het al, deze motor gaat slim je was om maar ook met je energierekening. De motor heeft een borstelloze motorontwerp wat ervoor zorgt dat je niet alleen je was energiezuinig en duurzamer doet maar ook een stuk stiller. Zo kan je zuiniger nog steeds veel was draaien elke maand.

  Zekerheid en garantie:
  Op deze wasmachine krijg je van Beko 2 jaar fabrieksgarantie en op de koolborstelloze BLDC motor ontvang je maar liefst 10 jaar motorgarantie. Daarnaast is deze machine voorzien van een kinderbeveiliging, zodat kleine handjes niets kunnen veranderen aan de instellingen.

  AquaWave® Het drogen van je kleding kan je kleding beschadigen. Gelukkig is dit niet het geval bij de Beko WTV8716XBWST. Deze beschikt namelijk over het het AquaWave®-systeem. De deur is van gebogen glas en de de speciaal ontworpen peddels die het wasgoed in de trommel zorgen ervoor dat de trommel een golvende beweging maakt. Hierdoor wordt je kleding beter en voorzichtiger behandeld. Naast dat hij zuiniger met je kleding omgaat, droogt je kleding dankzij dit systeem ook beter.

  HomeWhiz Deze wasmachine is voorzien van de smart-home functie HomeWhiz, een nieuwe tool waarmee de machine verbonden kan worden aan de speciale HomeWhiz app. Hiermee kun je deze machine opnemen in je thuisnetwerk en de machine vanuit elke plek in en om het huis uitlezen en bedienen. De app is te installeren op je Iphone of Android toestel.

  Programma's
  De Beko WTV8716XBWST heeft 15 programma's, waaronder handwas, hemden, wol: Woolmark en de speciale programma’s Anticrease en Hygiëne+. Wil je de was liever op een later tijdstip later draaien? Dankzij de startuitstel is dit geen enkel probleem. Overigens is het gebruik van tradtioneel wasmiddel ook nog steeds mogelijk.

  489,00 489


  Titel: Beko WTV8716XBWST - SteamCure™ - Wasmachine
  Prijs: € 489,00
  Productcode: 9300000093887140


   

Op zoek naar een wasmachine die veel was in een keer kan draaien? Dan is Beko WTV8716XBWSTwat je zoekt. Hij heeft een laadvermogen van 8 kg, met een stoomfunctie waardoor je ook nog eens minder tijd kwijt bent aan strijken. Daarnaast zorgt hij met 14....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top