Teakhouten meubelen PolderTEAK
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Biddinghuizen
BOL.com Alle producten ->
Leen Bakker Alle producten ->
Hema Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Samsung QE43QN90B - 43 inch - 4K Neo QLED - 2022 - • Samsung QE43QN90B - 43 inch - 4K Neo QLED - 2022 - Europees model

  Samsung QE43QN90B - 43 inch - 4K Neo QLED - 2022 - De Samsung QE43QN90B maakt gebruik van Neo QLED technologie, hiermee geniet je van een beter contrast en mooiere beelden. Dankzij de anti-reflectie laag maakt het niet uit waar je ziet en hoeveel licht er binnenkomt. Het is een 43 inch beeldscherm met een diameter van 109 cm.

  Ultra nauwkeurige lichtcontrole Het vernieuwde Neo QLED is voorzien van Quantum Matrix Technology voor een nauwkeurige bediening van onze exclusieve, nieuwe Quantum Mini LED. Dankzij de nauwkeurige lichtbediening, geniet je van meer details in zowel de donkerste als helderste kleuren.

  Neo Quantum Processor 4K Samsungs krachtige quantum processor met deep learning levert de nauwkeurigste en flexibelste ervaring die je je maar kunt bedenken. De processor optimaliseert je beeld tijdens iedere scène en verbetert je content. Dankzij de krachtige 4K AI-upscaling profiteer je altijd van volledige 4K-resolutie.

  Anti Reflection Laat je niet hinderen door de zon tijdens die spannende middagwedstrijd of door reflecties van de lamp als je 's avonds een film kijkt, met de alom geprezen Anti Reflection. Het maakt niet uit waar je zit: je wordt niet afgeleid door weerkaatsend licht en kunt jezelf helemaal verliezen in de nieuwste kaskrakers.

  Dolby Atmos De nieuwe top channel speakers van Samsung maken de Dolby Atmos-ervaring nog intenser, zodat je bij het bekijken van een film of tijdens het gamen helemaal kunt opgaan in de actie met multidimensionaal geluid. De ingebouwde speakers zorgen voor een levendig, realistisch 3D-geluid en geeft je het gevoel dat je omringd wordt door de actie.

  EyeComfort Mode Samsungs EyeComfort Mode laadt vooraf de tijden van zonsondergang en zonsopgang en past helderheid en kleuren automatisch op de lichtsterkte aan. Je ogen hoeven zich hierdoor minder in te spannen als je TV kijkt en dus kun je gemakkelijker ontspannen en uitrusten

  Real Depth Enhancer Het menselijk oog neemt diepte waar door het vergroten van het contrast tussen voor- en achtergrond. Real Depth Enhancer doet precies hetzelfde. Wanneer je bijvoorbeeld naar een natuurdocumentaire kijkt, komen de rimpels van een olifant extra scherp in beeld en blijft de achtergrond hetzelfde. Net alsof je oog in oog met de olifant zou staan.

  Uitzonderlijke game-ervaring met 4K 144Hz Motion Xcelerator Turbo Pro met een 4K 144Hz zorgt voor de allerbeste prestaties met ongekend scherpe visuals en hoge snelheden.

  FreeSync Premium Pro Met de Certified AMD FreeSync Premium Pro™ core technologie, profiteer je van minder schokken en scheuren op het scherm. Bovendien heb je met de combinatie van soepel gamen met de allerbeste prestaties, visuals met een uitzonderlijk hoge dynamische range en een lage latentie optimale winkansen.

  969,00 969


  Titel: Samsung QE43QN90B - 43 inch - 4K Neo QLED - 2022 -
  Prijs: € 969,00
  Productcode: 9300000098716481


   

De Samsung QE43QN90B maakt gebruik van Neo QLED technologie, hiermee geniet je van een beter contrast en mooiere beelden. Dankzij de anti-reflectie laag maakt het niet uit waar je ziet en hoeveel licht er binnenkomt. Het is een 43 inch beeldscherm me....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top