Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Flevolamb Flevolamb
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Biddinghuizen
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Sony Bravia 43X85KP - 4K (2022) • Sony Bravia 43X85KP - 4K (2022)

  Sony Bravia 43X85KP - 4K (2022) Ontdek levensechte details en meer dan een miljard kleuren die tot leven komen met de Sony KD43X85KP. Deze Sony Bravia TV is een 43 inch (109 cm) 4K Ultra HD TV met Google TV. Dankzij het 100Hz paneel worden extra vloeiende beelden gecreëerd en daarmee is deze 4K TV ideaal voor game- en sportliefhebbers. Met de ingebouwde Chromecast & Apple Airplay stream je snel en gemakkelijk je favoriete content vanaf je Android of iOS apparaten naar de TV. Je zult genieten van verbeterd details en contrast op deze 4K-tv. Zelfs 2K- en HD-content wordt opgeschaald naar 4K-kwaliteit met de 4K X-realityTM PRO-technologie

  Beeld en geluid Krachtige X1TM -processor gebruikt algoritmen om ruis te verminderen en details te verbeteren. Sneller actiefilms, sport en games zijn vloeiend en helder op deze TV, dankzij het 100Hz paneel dat de inhoud op de televisie 100 keer per seconde ververst voor naadloze overgangen. Het TRILUMINOS PROTM -algoritme op deze TV zorgt voor kleuren die dichter bij de werkelijkheid komen. Met de 4K X-RealityTM PRO-technoogie worden beelden die in 2K en HD zijn gefilmd geüpscales tot bijna 4K-kwaliteit. De X-Balanced Speakers in deze TV hebben een unieke vorm, waardoor een helder geluid geproduceerd wordt, ondanks het slanke ontwerp van de TV.

  Design Deze TV heeft een slank design met volledig egaal oppervlak. Omdat de rand zo smal is, worden je ogen volledig getrokken naar wat er op het beeld afspeelt. Met de functie Living Decor kan het scherm opgaan in de omgeving door schermillustraties, persoonlijke foto's, screensavers of klokfuncties te tonen.

  Dynamische TV Met de Auto Genre Picture Mode stemt de TV de instellingen af op het soort inhoud dat bekene wordt. Zo wordt de kijkervaring van games, sport en films verbetert.
  Met de Ambient Optimalization functie worden beeld- én geluidsinstellingen automatisch aangepast aan de omgeving. Bij veel licht wort de helderheid van het scherm hoger dan wanneer het donker is in de kamer.
  Deze TV is ideaal voor gamers en levert ultra-responsive en vloeiende gameplay met een Variable Reflesh Rate (VRR) en Auto Low Latency Mode in HDMI 2.1.
  Optioneel: De optionele BRAVIA CAM ontgrendelt nog meer mogelijkheden op de TV, zoals: gebaarbediening, videobellen en automatisch dimmend beeld wanneer je wegloopt bij de TV.

  Gebruiksgemak Google TV interface met ruim aanbod van apps en alle entertainment vindbaar op één plek, gesorteerd op onderwerpen en genres gebaseerd op interesses. Gebruik de knop op de afstandsbediening om spraakbesturing te activeren en de TV of andere apparaten in huis te bedienen.
  Gebruik de knop op de afstandsbediening om spraakbesturing te activeren en de TV of andere apparaten in huis te bedienen. De slimme afstandsbediening kan meerdere apparaten besture. Bijvoorbeeld de TV en TV-ontvanger. Daarnaast beschikt de 4K tv over ingebouwde Bluetooth, Chromecast en Apple Airplay.

  749,00 749


  Titel: Sony Bravia 43X85KP - 4K (2022)
  Prijs: € 749,00
  Productcode: 9300000095445277


   

Ontdek levensechte details en meer dan een miljard kleuren die tot leven komen met de Sony KD43X85KP. Deze Sony Bravia TV is een 43 inch (109 cm) 4K Ultra HD TV met Google TV. Dankzij het 100Hz paneel worden extra vloeiende beelden gecreëerd en daarm....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top