AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Biddinghuizen
BOL.com Alle producten ->
Hema Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Philips 55PUS7406/12 - 55 inch - 4K LED - 2021 • Philips 55PUS7406/12 - 55 inch - 4K LED - 2021

  Philips 55PUS7406/12 - 55 inch - 4K LED - 2021 Slimme uitstraling. Slimme bediening. Levendig beeld.
  Of het nu een film is vandaag, shows en games morgen en sport in het weekend, deze Philips 55PUS7406 4K Smart TV geeft je altijd een levendig beeld. Je krijgt filmisch beeld en geluid met Dolby Vision en Dolby Atmos, en naadloze Android-smarts. Levendig HDR-beeld. Philips 4K UHD-tv.
  Je Philips 4K UHD-tv is compatibel met alle belangrijke HDR-indelingen, inclusief Dolby Vision. Of het nu een serie is die je gezien moet hebben of de nieuwste videogame, schaduwen zullen dieper zijn. Heldere oppervlakken zullen glanzen. Kleuren zullen meer waarheidsgetrouw zijn.

  Filmisch beeld en geluid. Dolby Vision en Dolby Atmos
  Ondersteuning voor de premium geluids- en video-indelingen van Dolby betekent dat de HDR-inhoud die je bekijkt er fantastisch uitziet en klinkt. Je zult genieten van een beeld dat de oorspronkelijke bedoelingen van de regisseur weerspiegelt en een ruimtelijk geluid ervaren met echte helderheid en diepte. Gewoon slim.

  Android-tv.
  Jouw Philips Android TV geeft je de inhoud die je wilt, wanneer je maar wilt. Je kunt het startscherm aanpassen om jouw favoriete apps weer te geven, zodat je eenvoudig kunt beginnen met het streamen van films en programma's waar je van houdt. Of ga verder waar je was gebleven. Geweldig om te gamen. Lage latentie op elke console.
  Je Philips-tv beschikt over de nieuwste HDMI-connectiviteit en schakelt automatisch over naar een instelling met lage latentie wanneer je een game op jouw console begint te spelen.

  Slank, aantrekkelijk ontwerp
  Op zoek naar een tv die bij je kamer past? Deze 4K smart-tv is gekleed voor de gelegenheid! Het vrijwel randloze scherm past bij vrijwel elk interieur. Terwijl door de slanke pootjes het lijkt alsof het scherm boven je tv-meubel of tafel zweeft. Werkt met Google Assistent.
  Deze Philips Android TV geeft je de keuze uit spraakassistenten! Bedien de tv via Google Assistent-compatibele smarthome-apparaten met je stem.

  428,00 428


  Titel: Philips 55PUS7406/12 - 55 inch - 4K LED - 2021
  Prijs: € 428,00
  Productcode: 9300000042812862


   

Slimme uitstraling. Slimme bediening. Levendig beeld.
Of het nu een film is vandaag, shows en games morgen en sport in het weekend, deze Philips 55PUS7406 4K Smart TV geeft je altijd een levendig beeld. Je krijgt filmisch beeld en geluid met Dolby ....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Bol Algemeen
winkelonderdelen
twitter facebook rss top